• MSW

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Japp, har BF den 17/11.. Och inte minsta känning idag så det verkar inte bli någon 11-11-11 bebis här inte! Idag är jag och A lediga, men känner mig fortfarande rätt hängig så det går inte i många knop här idag! Och A har nog satt i sig en halv paket singoalla kex "i smyg" under förmiddagen.. Men jag har inte orkat bråka om det..

    hvidis: hoppas dagen idag är bättre!

    Heloise: skit med indianbesök! (försöker lära mig)

    Mugglan: hoppas adas mage reder till sig! Har för mig att A's mage var ganska upp och ner hans första sommar, fast då var han juh typ 9-10 månader..

    Pb: hoppas magen snart ordnar till sig!

  • MSW

    Godmorgon!

    Pb: kan inte ens tänka mig in i situationen med knarket.. Här hemma har vi också pratat en del om att köra rattfull, då makens kollegas son åkt fast för det, och hur man skulle reagera som förälder.. Små barn små bekymmer säger man juh...

    men man har juh ändå det jobbigt när ens tillvaro trasslar ihop sig för mycket!

    Vi vet inte vad det är för en filur i magen.. A hävdar envist och bestämt att det är en HON! Maken påstår att det är en kille till.. Jag är ibland helt 100% säker på att det är en tjej, och ibland lika säker på att det är en kille.. Och för det mesta har jag ingen känsla alls..

  • MSW

    Vinkar in så ni inte tror jag är på bb!

    Grattis i efterskott till alla! Låter som ni haft mysiga kalas!

    Flamman: trist att det verkligen var något som var/är fel med spiralen, men skönt att du blir av med den och besvären! Fast låter inte som någon rolig sysselsättning att bli av med den! Lycka till!

    Pb: hur går det med magen?

  • MSW
    lanovia 08 skrev 2011-11-14 10:44:59 följande:
    MSW ja här är det nog bäst att du visar dig nu innan vi spekulerar loss för mycket.
    Misstänkte det ja.. Fy vad jobbigt med hostan! Jag brukar också hosta mycket när jag är förkyld, men tack gode gud har jag sluppit det de senaste gångerna nu! Härligt med lite extra sovmorgon! <3

    Flamman: Nu när jag loggade in här från datorn så upptäckte jag att jag hade fått medelande från dig! Tackar!
  • MSW

    Heloise: vilken skräp dag! Hoppas ni får en bättre idag!

    villemoa: jag hoppas att 17 kan stämma.. Har ett läkarbesök inbokat imorgon, där vi ska prataom igångsättning och så.. Jag hoppas att han tycker att 17 blir bra! Och är nervös för att han ska fortsätta med linjen "spontan start är det bästa".. Vinkar till alla andra!

  • MSW

    Lanovia: ja, det finns "medicinska omständigheter"(kort beskrivit har jag ökad blödnings benägenhet), som gör att de vill ha lite extra koll på mig.. Med A blev vi igångsatta fyra dagar före BF, vilket var motsvarande i söndags, så jag tycker juh redan att jag är på övertid..

  • MSW

    Heloise: Vad jobbigt att det inte känns som att det finns utrymme för dig att bryta ihop! Ibland är det juh det som "Behövs" att man får bryta ihop och sen samla ihop sig igen! kram!

    September: Värderna håller sig ganska bra (med hjälp av behandling) så de ligger på nästan normala nivåer och åtminstone ungefär lika högt som när A föddes, så det känns rätt lugnt tycker jag! Men däremot är jag väldigt trött på behandlingarna så jag hoppas att den jag var på idag blev/är den sista!

    Nu ska jag gå och sova tänkte jag! Verkar som jag tog ut mig totalt med en rask promenad i eftermiddags!

    Godnatt!

  • MSW

    Är vaken, och har varit större delen av natten, med som faktiskt verkar vara värkar.. Är inte så särskilt regelbundet dock.. Så vi får väl se vad som blir av det... Är iofs fortfarande inte övertygad i pauserna att det verkligen är på riktigt!

  • MSW

    Godkväll! Tack för alla gratulationer! Vi mår väl ganska bra, men lillasyster ligger på neo pga gulsot bl.a. Så förmodligen kommer vi nog behöva vara kvar över helgen, antar vi.. Har fått en rumskompis idag, känns väl sådär, men hon är iaf trevlig! Nu ska jag försöka sova medan snuttan klarar sig själv!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård