• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tack för god och trevlig fika, tjejer! Som vanligt flyger tiden iväg och man hinner inte prata om hälften av det man hade velat. Vi får ses snart igen, helt enkelt!

    Såg på FB att Fru Sy är hemma nu. Skönt!

    Daa, finaste, jag tänker på er och håller tummarna hela tiden! *kollar mobilen för femtielfte gången*

    Vi har ätit rester av juldagskalkonen och ska nu titta på sista delen av "Den förlorade dottern" på SVT play.

  • Ninnnis

    Blommis förresten, jag blev så inspirerad av råsaftcentrifugen som du pratat så varmt om, så jag önskade mig en i juklapp och fick det av mina föräldrar Har du tips på goda kombinationer?

  • Ninnnis

    "God morgon. 27 december föddes: 23.51, vår pojke på 2450 g, 46 cm och 23.55, vår flicka på 2030 g, 44 cm. Det blev vaginalt hela vägen. Bitvis jobbigt o förvirrande, men det gick bra o jag är glad över upplevelsen. Tvillingarna bor på barnavdelningen o råaknas som prematurer. Vi mår bra. Hälsa alla. Många kramar o tack för hållna tummar."



    GRATTIS, Daa och Skäggmannen och välkommen till världen Axel Och Fälga!

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2010-12-28 11:21:26 följande:
    Tack för fikan tjejer, som vanligt gjorde jag alldeles för mycket  men det är så mycket men vill prova . Vi får se till att boka in en ny träff redan nu så har vi något att se fram emot!
    Då kan du ju spara resterna tills dess

    Tack så mycket själv, det var jättegott. Och huset är verkligen fint!
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2010-12-28 14:27:09 följande:
    Ninnis-finns en viss risk att resterna äts upp innan nyår för sedan har jag fått maken att dra igång en ny tävling för Beach 2011 på hans jobb, likdadan som de hade förra året där en var överlägsen vilket fick maken att tappa sugen
    Okej då
  • Ninnnis

    Åh, finaste Daa! Wow vilken berättelse! Så skönt att allt gått bra (även om jag misstänker att det på plats var lite mer dramatiskt än du beskriver det med ditt norrländska lugn ) och att era fina parvlar äntligen är hos er. Hur längfe ska ni stanna på sjukhuset? Största kramen till dig och Skäggmannen, och en liten puss på kinden till Axel & Fälga

  • Ninnnis
    muggles skrev 2010-12-28 19:26:25 följande:
    Ninnnis: skönt att det känns bra att skippa fvp. Det gjorde det för oss också när vi väl landat i beslutet. Nu känner jag mig rätt lugn när det gäller DS men det kan ju vara så mkt annat som är fel... *trycker bort tanken* RUL nästa vecka för oss,  kommer nog vara lite nervös (var jag inte alls när vi gjorde RUL med Moa, var så övertygad då om att allt skulle vara bra men nu har jag tappat naiviteten).
    Det var lite så jag kände också, att DS är inte det jag är mest rädd för. Det finns så mycket annat hemskt som kan hända barnet som är betydligt värre. 

    Jag håller tummarna för ert RUL och är säker på att allt är bra med de små liven
  • Ninnnis

    Här var det ovanligt lugnt idag. Är ni jullediga allihop? Ni som inte är nyförlösta, alltså

    Nu ska jag gå och träna.

  • Ninnnis

    Åh herregud, Heloise.... Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Jag är helt tom på ord. Största, varmaste kramen till dig, Panzer och den finaste lilla Elisen i hela världen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård