• andbeyond

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: Håller med tidigare talare om att du är fantastisk! Och att SJÄLVKLART känns det orättvist och allmänt APA emellanåt när livet ställs på sin spets! Helt naturligt och framförallt bättre att känna det man känner och ha självinsikt än att låtsas som det regnar. Ta hand om er allihop

    Om hon inte kommer ut och absolut inte ser ut som det så blir det en Mary Evelina.

  • andbeyond
    Fru sy skrev 2011-02-05 22:43:18 följande:
    Blir ju ingen föräldrautbildning för oss så vi tänkte ta och läsa på inför förlossningen lite själva. Har ni några bra tips på böcker? Vet att det diskuterats tidigare, men kommer inte ihåg vad det hette...
    Jag har läst Gudrun Abascals båda böcker. Gillade dem båda. "Att Föda" och "Att möta förlossningssmärtan".
    Känner att jag inte behöver läsa mer
    Sen gick vi en profylaxkurs, Annas profylax. Den finns som internetbaserad också. Tyckte den var jättebra
    Skönt att Orvar stannar där inne ännu! Duktig kille Är mkt imponerad att du orkar också, starkt!
    Kram
  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2011-02-05 21:15:54 följande:
    Hihi, nääää men jag blir ändå glad för komplimangen.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Joho! Det är du visst! Så himla bra jobbat med vikt och så! Är fantastiskt att läsa hur du verkar kunna hålla uppe energin bra trots allt det tunga, Heja Dig!
  • andbeyond

    Flamman: Finns liksom inte ord, jag tänker på dig! Ta dagen som den kommer, min inbox är alltid öppen om du har fler tankar Hoppas slalomåkningen kunde ge lite guldkant på tillvaron iaf!

    Bruttan: Härligt med SPAlyx, Njuuuuut! Hoppas ryggen mår bättre också.

    Hvidis: Mysigt med sparkar! Jag har ärvt massor av pluttiplutt som mina syskonbarn hade, har en känsla av att min lilltjej knappast lär kunna ha några av dem Men stl 62-68 är ju himla sött det också!

    Muggles: Vet inte om jag skrivit något men är sååå glad att det ordnade sig med tvillingarna, spännande att följa hur det går

    Stor Kram till alla er andra, har lite svårt att hänga med och kommentera allt

  • andbeyond

    Men just det! Ninnnis! Grattis till ett bra RUL! Minns så väl hur skönt det var när man fått sett bildern och känna att det var lite mer på riktigt. SÅ glad för er skull!

  • andbeyond
    Fru sy skrev 2011-02-06 08:34:45 följande:
    Andbeyond: Vad roligt att se dig! Hur är det med dig nu? Börjar väl bli riktigt nära nu?
    Ja och nej Vecka 35+2 idag, så på ett sätt nära men nu känns det långt kvar också bara för att det är så nära. Haha, helt logiskt... uhm. Har JÄTTESTOR mage nu, vet inte riktigt var den kom ifrån. Självklart ska du vara stolt och glad över magen, det är jag med!

    Ska på ultraljud på torsdag då det är en livlig en där inne, så barnmorskan vill vara helt säker på att hon ligger med huvudet nedåt som det verkade förra veckan. Hinner vi blir det en snabb visning på förlossningsavdelningen också då. Så ja, det är ju nära nu
  • andbeyond
    Villemoa skrev 2011-02-06 11:11:52 följande:
    Nu har jag lagt upp en bild på Ellie i galleriet och endast de som finns i min adressbok kan se. Hojta till om ni inte kan se. Hoppas verkligen att inställningarna funkar så, förut gjorde de ju inte det.
    Jag är också oinbjuden...
  • andbeyond

    Heej!
    Grattis i efterskott till Fru Sy och Blompojken!

    Blommis: Vilken otroligt söt hund, och vilken fantastisk födelsedagspresent! Underbart!

    Känner att jag i övrigt inte har en sportslig att hänga med, men det verkar som att livet rullar på för de flesta - skickar ut kramar i alla riktningar oavsett om livet är glatt eller tungt eller som för det mesta lite både och.

    37+0 här, nu får hon komma tycker jag. Men inga tecken på det ännu. :/  Men allt väl Lagt upp en magbild om ni vill se..

  • andbeyond

    Var bara tvungen att visa min bröllopsbukett som Blommis gjorde i "visa din bukett-tråden". Skrev inte vem som gjorde den dock - är det reklam tro? Men får jag berätta om någon frågar? Eller vill du inte bli nedringd av beundrare nu Blommis?

    www.brollopstorget.se/Forum-2-2/m3914969.html

  • andbeyond

    Hej!

    Snabb uppdatering. Inget händer överhuvudtaget. Jag bli bara större och större och snart exploderar jag. BF på fredag, men har en känsla av att det är bra många dagar kvar efter det också.

    Tänker på er!
    Kram

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård