• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Mitt problem är inte i närheten av vad ni går igenom men jag måste ändå fråga om råd. Har pratat med min bm idag ang hur jag skall jobba, det blir iaf inte heltid nästa vecka men frågan är om jag skall jobba alls eller vara hemma på heltid igen. Kändes som jag själv får bestämma utifrån hur jag mår då såklart. Ska träffa läkaren imorgon em.

    Det har inte alls funkat på jobbet, mår extremt illa där. När jag sen kommer hem och får vila och ta det lugnt mår jag mkt bättre. Men frågan är om jag inte kommer bli tokig av att ligga hemma igen. Känns som man inte får gå utanför dörren när man är sjukskriven och det är ju så trist... inte får man väl heller hålla på och göra julfint hemma, för om jag fixar det borde jag väl kunna jobba...?!? Eftersom jag fixar att vara igång lite hemma blir jag så besviken när det inte funkar alls på jobbet, fattar inte varför jag mår så mkt sämre på jobbet?!?

  • Fru sy

     


    smint skrev 2010-11-23 18:30:10 följande:
    smyger in från granntråden.. om du mår bättre när du är hemma så tycker jag du skall fortsätta vara hemma.. man får mera ork om du tar det lugnt så klart du får pynta Och ang gå utanför dörren om du är sjukskriven så klart du får det  Jag åkte till mina föräldrar med dottern förra veckan då mannen jobbar massor nu så jag hade inte orkat vara själv med henne pgs foglossningen.. men jag åkte i syfte att få avlastning så det var ju ingen nöjes resa.. men att röra på sig lite är nog bara bra..   smyger ut igen..

    Tack för att du smög in Tror faktiskt att jag ska vara hemma på heltid lite igen, just nu är inget annat viktigare än att jag och lillkillen i magen mår bra. Jag ska prata med läkaren imorgon så får jag se vad hon säger. Sist jag var där pratade hon om nga starkare tabletter man kunde ta till i värsta fall (som inte var testade så mkt) men enligt henne ville man inte ge dem om man mådde bättre av att vila. Och det gör jag ju, känns som hela min kropp bara skriker "ligg i soffan, och ta det lugnt". Borde kanske lyssna på den. Men som sagt får se vad som sägs imorgon.

    Kram alla goa tjejer 

  • Fru sy

    Själv träffade jag läkaren igår, så nu är jag sjukskriven igen. Ska vara hemma hela terminen ut och när det är dags att börja jobba igen 9 januari har jag två veckor på enbart 25%... hoppas såklart att det känns bättre då så jag kan gå upp på heltid sen men enligt läkaren var det bättre att hoppas på att jag ska fixa 50% i vår... Så nu ska jag och "Orvar" vara hemma och vila upp oss och när jag orkar ska jag göra lite julfint här!

    Många kramar till alla!

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-11-25 10:21:06 följande:
    Idag har vi fått se ett 18 mm långt litet mirakel med ett hjärta som pickade för fullt. ♥Läkaren sa att "det kunde det inte se bättre ut". Enligt henne är jag i v. 8+4 (jag har räknat 8+3), så det litar vi på.Det finns bara ett ord för detta: Magiskt.Tack för alla tummar och tankar!

    Helt underbara nyheter Ninnis!!! FANTASTISKT MAGISKT!!!! Många kramar till er. 

  • Fru sy

     


    Norrskensflamman skrev 2010-11-25 13:57:16 följande:
      Ja, jag väntar på nåt slags besked från min pappa som skulle åka upp till henne idag. Men än har inget hörts. Det är skrutt med mina gamla föräldrar   Man är glad för varje dag man får ha dem kvar.

    Jobbigt med din mamma Flamman, håller tummarna för bra besked! Kram

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-11-25 21:33:25 följande:
    Det går bara bra! Ellie mår alldeles utmärkt, äter oftare nu, varannan timme ungefär men sover längre på natten. Då äter hon var tredje, fjärde ungefär. Idag var första gången jag var ensam med flickorna och det var lite nervöst men har gått bra. Maken har varit i Köpenhamn på jobb och skulle varit innanför dörren nu men planet har inte ens landat än, typiskt lanovia 08 skrev 2010-11-25 20:47:55 följande:

    Skönt att det gått bra med flickorna själv idag! Men trist med mannens försenade plan. Hoppas att han snart kommer hem! 

    Sitter faktiskt själv oxå och väntar på att min man skall komma hem. Han har varit i tyskland sen igår morse och nu längtar jag ngt extremt efter honom... ska bli mysigt att krypa ner och sova bredvid han i natt, kändes så tomt i sängen i går natt.
    Nu ska jag värma lite glögg så ska vi ha det och pepparkakor när han kommer hem

  • Fru sy

    Andbeyond: Härligt att du mår bra och så mysigt med lilltjejen i magen. Inte jättelångt tid kvar tills ni får träffa henne nu. Kramar

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård