• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis är kvar på sjukhuset och väntar på provsvar och mr-resultat. Hon hälsar till alla.

  • Ninnnis

    Tack, Daa. Ingen direkt förbättring än, men det tar väl något dygn innan penicillinet verkar. Skönt att parvlarna mår bättre.

  • Ninnnis

    Tack, September! Enligt läkaren var Kåvepenin det enda som var aktuellt pga graviditeten, men om det inte blir helt bra så ska jag ha ditt tips i åtanke.

    Tyvärr kom Mini hem från dagis med över 39 graders feber, så hans heldagar på dagis pga min sjukskrivning blir det inte mycket med... Maken "måste" egentligen till Gbg imorgon bitti till torsdag kväll, men han stannar så klart hemma om jag inte fixar att ta hand om Mini. Jag får väl känna efter imorgon helt enkelt.

  • Ninnnis

    September igen, Kåvepenin har hjälpt mig vid bihåleinflammation förr, men då har det iofs inte pågått i tre veckor innan kuren påbörjades.

  • Ninnnis

    Maken sa just att han självklart stannar hemma, och jag tänker inte protestera. Jag kanske hade kunnat "bita ihop", men vi vet ju inte vilka konsekvenser det får i mitt tillstånd, och det vill inte maken riskera. Inte jag heller, så klart.

  • Ninnnis

    Jag var hos barnmorskan i förmiddags och hade högt blodtryck och äggvita i urinen, så de misstänker havandeskapsförgiftning. Jag är på sjukhuset nu och ska undersökas. Förhoppningsvis är det bara en kontroll men i värsta fall blir jag inlagd. Maken är tillsvidare hemma med Mini som har 39 graders feber...

  • Ninnnis

    Jag har blivit inlagd på prenatal eftersom de vill ha koll på mig. Jag har fruktansvärd huvudvärk men det kan ju bero på bihåleinflammationen också. Jag ska tydligen göra fler kontroller samt något test för att se om jag har havandeskapsförgiftning. Jag vet inte så mycket mer än, men i första hand blir jag kvar tills imorgon.

  • Ninnnis

    Jag har fått vagitorie nu och det börjar mola lite. Det kan visst ta lite tid men det kan också gå fort. Maken kommer strax, han var tvungen att invänta svärmor samt packa med sig alla saker som ju inte alls var förberett innan. Hundarna ska lämnas på pensionat också. Jag är i vecka 37+0 idag. Jag hoppas att Pyret har växt till sig lite och att jag har krafter nog att klara av förlossningen på bästa sätt. Men ut kommer han väl på något sätt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård