• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag vet, Blommis. Jag jobbar till 15 sen ska jag hämta Mini och hundarna på respektive dagis. Jag ska nog höra med maken om han kan komma hem ungefär samtidigt som mig så kan jag vila lite. Jag är så trött att jag skulle kunna somna stående så jag tror att vila kan hjälpa.

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2013-01-11 13:36:36 följande:
     Dock är han ju rädd/feg för nästan allt annat
    Söt-Buster Vi får ses när lillebror har kommit så Buster får leka lite med småvovvarna  
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-01-11 14:07:27 följande:
    Ninnis, hälsa din make från Passionsblomman att han gör säkrast i att pallra sig hem till sin välsignade hustru i goooood tid idag ifall han vill slippa hamna i onåd för överskådlig tid härifrån östkusten. Jag kanske skickar snökanonerna på honom annars!
    Han bör ställa sig till allmänt ompysslingsförfogande från och med genast om jag får vara med och bestämma. (arbetsmarknaden och andra måsten i tillvaron struntar jag blankt i i sammanhanget...)Viiila viiiiiiiiiiila viiiiiila är det enda jag vill höra att du gör närmsta dagarna. okej, du KAN få kika på en vinterstudio eller två, men INTE göra något jobbigt elelr tråkigt.
  • Ninnnis

    Maken är omtänksam och ställer alltid upp, det är nog mer jag som har svårt att låta honom ta hand om allt medan jag vilar. Jag är lite dålig på att säga ifrån att jag behöver gå och vila, fast just nu känns det ganska nödvändigt.

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-01-11 14:12:09 följande:
    Och vinterstudion är bara för att André Pops ju är så....uppfriskande...att se i sina mysiga vintertröjor. Oskyldig
    passionsblomman skrev 2013-01-11 14:13:53 följande:
    Oooooo vad jag forcerar i räkneboken...

    Cool
  • Ninnnis

    Fru E, så var det inte för oss. Jag hade fått gå över tre veckor som alla andra gravida i Skåne. Om allt annat är normalt vill säga, men ingen speciell hänsyn togs till ivf:en. Har inte hört något om det denna gången heller.

  • Ninnnis

    Nu ligger jag i sängen. maken kom nyss hem och han och mini är där nere. Skjuts nog försöka sova någon timme, annars blir det nog inget packat ikväll överhuvudtaget.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård