Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Oh ett sådant däer underbart Ingismeddelande från förr!♡

  • lanovia 08

    Skönt med utsövda barn Hvidis. Vi fick hem två ljuvliga igår som sovit tre nätter hos farmor o farfar. Trötta var dem men sova kunde de inte. Kl var över 23 innan E kom till ro.... tir hin ska vara med farmor o farfar idag.

  • lanovia 08

    Hvidis, J börjar bli stor. Det ör så kul att föja dem mär tankar o ord utvecklas. Inga småbarn nä... hade imte ni funderingar på fler barn?

  • lanovia 08

    Ok. Ja det är lite jobb med dem. Vi håller på o funderar just nu på hur vi ska ha det. Svänger från dag till dag. Beroende på hur mycket man behövt skrika under dagen...

  • lanovia 08

    Det är bra, kämpar på sista timmarna innan semestern. Trivs med arbetsuppgifter o kollegor, mindre bra med stämningen o sorgen då ca 50% på min avd blivit kickade. Barnen har sommarlov nu. Livet har rullat på hela våren med dagis hämtning o läminig, båda på nya jobb, maken till att börja med missnöjd men nu mycket nöjdare med sitt jobb, vab, kärlek, ljuvlig familj, trots, trots, två ljuvliga barn, trots, arg o skrikande mamma, jobb, full fart, vab, musiga helger o aktiviter etc etc Med andra ord överlag har vi det bra men har passerat några jobbiga bitar. Men tillsammns klarar vi mycket.♥

  • lanovia 08

    Hej alla. Här vinkar jag lite. Nu mera en utböling i denna tråd. Ville bara kolla hur alla har det? Hur mårndu, Blommis, nu för tiden? Tänler massa på dig och pärsen med operationen o allt.

  • lanovia 08

    Blommis låter ändå som du har koll på tillvaron. Klokt att ta det lugnt o försöka komma ikapp. Tror jag helt klart att du vinner på i längeen. Kul med höns!

  • lanovia 08

    Inser att jag saknat denna tråd mkt, men inser också att man bland måste prioritera sin tid för att hinna barn o inte stressas sönder. Jag kånde ett tag att det bara blev en sress att hinna läsa o skriva här. Har tyckt det känns lättare med den sida vi ha på fejjan.

  • lanovia 08

    Hos oss är det nu jobb för båda. Jag fick nytt uppdrag o mannen ny tjänsti våras. Var tufft ett tag när vi båda.skulle visa framfötter på jobbet o samtidigt vaba, me nu har vi fått mer balans och varje vab innebär inte panik. Annars så plamerar vi nu en utbyggnad och om några veckor åker vi till Gran Canaria. Bara vi fyra utan mor- eller farföräldrar, ska bara njuta av familjen o barnen. Barnen har kommit in i en lättare fas. Visst är A fortfarande en vilde o hans astma spökar. Men än så länge har vi sluppit akutbesök denna höst med honom. De sover mycket bättre ( livsfarligt att säga) och E har blivit en liten tjej som man faktiskt kan prata förstånd med. Efter mycket funderingar och prat har vi kommit fram till att om biologin vil blir det nog en trea här.

  • lanovia 08

    Ojoj jobbig dag för Truls. Är det badrummet på nedervåningen som ni fixar med?

  • lanovia 08

    Blommis oh nej! Fy för vattenläckaget mitt i all annan skit! Kan ana sammanbrottet!

  • lanovia 08

    Start september vi ska bygga ut, håller på o kollar byggare o begär offerter. Ingis tidsplan... tja. Skulle det funka blir det ju inte lika tätt mellan 2:an o 3:an som mellan A o E, det är redan förbi då skulle 3:an varit född redan. Men vi vill heller inte ha ngn "sladdis". Har precis nyss tagit ut spiralen o haft första indianbesöket. Besöket blev 3 dagar kortare, det tackar jag för. 1,5 veckan indianbesök är minst en halv vecka för mycket.

  • lanovia 08

    Förövvrigt har jag förslkt lösa här den här veckan men jag hinner inte kommentera på allt jag vill. Back to work.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård