Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Rusar in....
    *Kramar alla*

    Kyckling(200-300g stekt i småbitar), bladspenat (150g färsk eller fryst, grovhackad), vitlök (2 st hackade) o soltorkade tomater (6-8 st grovstrimlade) i matlagningsgrädde (2,5-5 dl) serveras på färsk pasta.
    Stek kyckling först o ta åt sidan...

    fräs vitlök, soltorkade tomater o spenat i ca 1 min, tillsätt kycklingen och matlag.grädde o låt koka ihop ca 5 min.

    Mumsfiliiibabba tyckte Busan!

    *Rusar vidare*

  • ingenjörsbruden

    *kryper in o kollapsar i en hög....trööööött*

    Jobbar o sliter...men har roligt....dock väldigt pressat att hinna med bussen hem....kommer jag försent så har de slagit ihop avdelningar o det känner jag är lite för stressigt o jobbigt för loppan.....om ett tag så är det inga problem...men inte nu......

    Trodde vi skulle bli ruinerade på bilrep...men där var inget fel enligt mekaren....förbluffande.....är i chock.....
    jag o maken har hört missljud höger hjul fram...men det är tydligen bara trämasken som gnaskar mellan våra öron....

    Insåg i helgen att busan fått alla sina 4 huggtänder....just en snygg mamma som står för tandborstningen o helt missar 4 nya tänder....inte konstigt hon sovit kasst....verkar dock sova mkt bättre nu...*peppar peppar ta i trä*

    Hinner inte med att läsa....försöker men det går kasst.....tänke ta igen lite igår kväll när loppan somnat...men då skattejämkade vi....så där försvann den "fritiden"........tänker massor på er alla och hoppas att ni mår bra o har lite roligt mellan varven o inte blåser bort o vet att jag tänker på er alla....

  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-02-08 14:34:23 följande:
    Nu har jag fastnat bland skötväskorna Har surfat runt på dem fram tills nu... Hoppas ni inte tycker jag är allt för tjatig men jag har nga funderingar som jag undrar vad ni tycker om.

    Det som störde mig med skötväskorna som gjorde att vi inte beställde en när vi beställde barnvagnen var att jag tyckte det kändes som den var ivägen när den hängde på handtaget. Som man slog i knäna på den när man går med vagnen. Eller är det så att det är smidigare att ha den under vagnen i korgen? När man kollar i Emmaljungas broschyrer finns det inte ngn miljöbild där faktiskt skötväskan hänger över handtaget...

    Och när man har sittdelen på, vänd mot oss. Då känns det som barnet får väskan i knät...

    Känns inte som det spelar ngn roll vilket märke eller modell vi väljer på väska, utan att det blir likadant i vilket fall. Ska vi ha den hängande över handtaget, ja då vill jag att den skall matcha... då blir det en blå och så får vi se om vi byter sen. Men ska den ligga under vagnen i korgen ja då behöver jag ju inte tänka på att den ska matcha.

    Ni som använt vagn och skötväska ett tag, både city cross och andra vagnar... hur funkar det? Skulle ju vilja åka och kolla och testa igen, men det är ju inte möjligt. Borde ju ringa och komplettera beställningen snart så att den kommer samtidigt som vagnen...
    Vi har emmaljunga...hela kittet o det har inte varit något som helst problem med skötväskan....den har jag tyckt varit toppen....var nog exklusive som modellen hette på väskan....tog helt svart väska....liggdel o sittdel är svart med silvriga inslag (titan hette den då).... silver funkar till allt ju!
    I skötväskan så ingick en liten vadderad skötbordsunderlägg o det har jag använt mkt....är löst så det skulle lätt gå att tvätta....har kombinerat den med Liberos engångs skötunderlägg....som jag oftast har kunnat använda massor av gånger.

    Men Hvidis väska är i en klass för sig! Hoppas hon hittar mönstret!
  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-02-08 14:40:44 följande:
    Skickar över en stor kram till Ingis. Jobbigt med stress för att hinna med bussen, men underbart skönt att det inte var ngt fel på er bil!
    Tack sötis!

    btw....lilla lusen slocknade helt framför tvn idag efter dagis (som varit roligt o gått bra *yes! *) men som tur var så hann hon inte sova så länge.....

    på alla söta goa magar med eller utan bebisar!!!! *kramar massor*

    Har fått migrän så jag ska gå o knoppa...jädrans blåsandet.

    *släpar mig in i sängen o slockar*
  • ingenjörsbruden

    Klockarbol: Vilken födelsedag! Låter jättemysig men den där smärtan....fy o hujedamig. Skönt att akupunkturen verkar funka.

    Flamman: Härligt med middag ute med vuxen människa som du kan få prata vuxet med! O du har så rätt...du är VÄRD ALL RESPEKT OCH KÄRLEK!

    Bruttan: sjukstuga igen....din stackare....borde du inte kunna få betalt för vård av sjuk familj? Eg ju fler som är sjuka i familjen desto jobbigare ju.... hoppas innerligt att du slipper hämndaktioner med vatten eller annat på golvet.....hota med disktrasan!

    Blommis: Har en väninna med samma problem med sköldkörteln...hon hade mkt ångest o mådde verkligen skit av det tills hon fick diagnosen och medicin.....nu har hon börjat trappa ner på medicinen o det verkar som att kroppen funkar som den ska igen....det finns hopp för medicinfritt liv.
    Vilken biltur i snöoväder....blir alldeles matt i kroppen när jag läste....SKÖNT att allt gick bra o ni är hemma o hela! *KRAM*

  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2011-02-14 10:57:30 följande:
    Bruttan: hoppas att ni slipper sjukdomar snart.

    lanovia: hoppas att kroppen har koll på läget den här gången.

    Klockarbol: skönt att smärtan är hanterbar, när den nu ändå är där. Hoppas att du slipper den helt så småningom.

    Oj, hjälp, vilka ljud som kommer ur Axels bakdel! Måste nog ta hand om det. Har han månne lärt sig av Grodan att det är läge att fylla blöjan när mamma är inloggad på BT?
    Dom lär sig fort de små liven....alldeles för fort!
  • ingenjörsbruden

    Lanovia: *håller tummarna för att kroppen inte bråkar*

    Fru Sy: Du är bäst o helt fantastisk som orkat så här långt....o har du orkat med illamåendet o horisontalltläge så här långt så fixar du resten osså....du är en STARK kvinna. *KRAMAR OM*
    Min syrra var så skrockfull när hon väntade först att de hade inget färdigt när bebisen väl kom......men hon hade kollat ut var de skullle fixa spjälsäng o allt annat....så det blev en shoppingrunda med liten nykläckt skrutt.

  • ingenjörsbruden

    dfk: Det är så skönt att röra på sig på morgonen.....man kommer igång på ett helt annat vis känns det som. Men ha broddar på så du inte halkar!

    Här är barmark men svinkallt....blåser massor o -2 gör att det går genom märgen.

    Är hemma med loppan idag....hon hade feber from lördag natt tills i natt....men varit rätt pigg...strulat lite med maten....men annars som vanligt....stannat hemma idag så hon kommer helt tillbaka i gängerna.

  • ingenjörsbruden

    Hälsade på min pappa i helgen....som vanligt ont i magen innan...men det gick bra....men man märker nu att han glömmer massor o fastnar i berättelser på namn som inte spelar någon som helst roll....då sitter han där i 10 min lätt o funderar......typiskt parkinson.....men han var pigg o hade väldigt roligt åt loppan som visade upp alla sina konster o färdigheter...så klart efter viss reservation i början.

    Här bojkottas alla-hjärtans-dag..... eller ja....vi har skjutit upp champagne, jordgubbar o choklad o massa mys o massage o allt möjligt till vår spa-helg....hoppas innerligt att loppan INTE blir sjuk då.... *peppar peppar ta i trä....boink boink boink*

    Har börjat med LCHF.....Low Carb High Fat.....so far so good....o GOOOTT är det....farligt gott!
    O enkelt.... inte äta saker som har högre kolhydratinnehåll än 5 g/100 g....massvis enklare än GI....
    Maken är osså helt med på noterna så det ska bli intressant att se hur detta kommer att funka.
    Idag blev det broccoligratäng gjord på vispgrädde o massor av ost  serverat till ugnsstekt kassler.... Mumma!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård