• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis, nog tycker man att de kunde ordna en tid före 2/2 med tanke på vad det gäller! Inte sjutton ska du lyfta tunga mattor och behöva ha så ont! Kram på dig gumman och ta inte ut dig alldeles!

  • Villemoa

    Bruttan; får ett tryck över bröstet och andnöd när jag läser ditt inlägg! Hur är man FUNTAD när man säger så till någon och dessutom sitt BARN?!?! Den här gången lämnar jag handväskan hemma och tar med mig baseballträet och drämmer till både henne och läraren!! Demon Demon
    Du, å andra sidan, är så himla omtänksam och fin! Håller med Soldemor i det hon säger!

    Mugglan; tack för presentationen! Det däringa minst sagt omvälvande du var med om förra veckan önskar jag att du hade sluppit! GRATTIS på födelsedagen också!! {#emotions_dlg.flower}

    dfk; ha det så trevligt på konferensen och hotellboendet! Mys på du!

    nenna76; stanna kvar i tråden vettja! Glad

  • Villemoa
    Fru Bygg skrev 2011-01-24 09:58:35 följande:
    Hej hej!
    Idag har vi lämnat av E på dagis för första gången (heldag) och jag har börjat jobba heltid på riktigt. Jag tycker det är supertradigt att jobba heltid igen, men samtidigt så vill jag ju att E ska vara på dagis för hon behöver den sociala biten. Hon blev så glad och gick direkt till dörren imorse när jag sa att vi skulle till dagis.

    Är det bara jag som känner såhär, eller har ni andra också känt såhär vid dagis?
    OM jag känner igen mig! Jag tyckte också det var tradigt att börja jobba heltid igen efter att ha varit hemma med Moa i 22 månader och inte gjorde det saken bättre att Moa tyckte det var superjobbigt med dagis i början. Hon grät så förtvivlat varje lämning från mitten av januari till efter påsk, men sen vände det och nu älskar hon dagis! Det har varit jättebra för henne och hon har utvecklats jättemycket.
    Tur att lilla E gillar dagis i alla fall! Kram på dig!
  • Villemoa

    Heloise: förstår att du känner så, kram på dig! Hoppas bvc-besöket gick bra!

    andbeyond: jag håller också med din bm! Jättefin och söt är du! Mary Evelina är jättefina namn Jag tror du tillhör de 5% som föder på BF, då får din lilla tjej dela födelsedag med min Moa

    Bruttan: fy bövelen för magsjuka!

    Mugglan: vad skönt att allt såg bra ut!

    Ego:
    Idag fick vi vara med om nåt läskigt här hemma. Moa hade en kompis här och de var uppe och lekte i hennes rum. Hans mamma och jag satt i köket och pratade när vi plötsligt hörde honom ropa "mamma" hjärtskärande och sen hörde jag Moa ropa "mamma, hjälp oss!" i panik! Vi rusar uppför trappen och ser att dörren till Moas rum var stängd (hon stänger aldrig dörren annars) och det går inte att komma in. Jag känner hur paniken stiger mer och mer för vi hör ju hur ungarna gråter och bankar på dörren i panik. Först trodde jag att dörren gått i baklås och springer in till vårt sovrum och hämtar nyckeln för att på så sätt försöka öppna dörren. Men det går inte för att nyckeln i Moas dörr är i. Då kommer hans mamma på att han nog låst dörren för det hade han gjort hemma förut. Vi bad dem vrida på nyckeln och de försökte och försökte och till slut lyckades han!!

    Fy fasen vad rädd jag var!! Man känner sig så hjälplös när man hör barnen ropa i panik att man ska hjälpa dem! Hade heller inte en tanke på att ta bort nyckeln i hennes dörr eftersom hon inte tycker om att ha dörren stängd. Nu är iaf nyckeln borttagen.

  • Villemoa

    Ja, jag läste om pojken som hoppade genom fönstret, fy fabian! :-O Verkligen tur att han kunde vrida nyckeln åt andra hållet..

  • Villemoa

    De där pyamasbyxorna från PoP är helt underbara!! Köpte ett par bruna också för några veckor sen kan säga att de är mycket användbara efter graviditeten också, superbra kvalitet. Töjer sig inte utan drar ihop sig till ursprungsform efter tvätt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård