• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru bygg: nä, vintern 2012. Föder i maj, ammar ett år och sen jäklar blir det detox så det smäller! Träningen går jag såklart igång med innan, men min kropp håller på hullet så länge jag ammar, så för att inte bli besviken eller sätta för höga krav.
    Men barnvagnspromenader och pilates ska jag igång med så fort som möjligt efter födseln.

  • Hvidbrud

    Heeeeeeej Ingis!!! Lät gott! Allt väl i stugan? Hur går det med dagis? Jag stålsatte mig vid lämning och var jätte glad och entusiastisk när jag lämnade e i början och gick fort. Som att dra bort ett plåster typ....

  • Hvidbrud

    Bruttan: jo, jag lovar att ta det lugnt och att lysna på min kropp. Annars går det aldrig vägen. Det tog ju ett halvår efter lilla e innan jag var smärtfri från snitt och foglossning. Pilates är ju bra för att det mycket sammanhållande statisk träning som hjälper att bära upp kroppen. Men jag ska vara jätte försiktig!
    Hoppas grodan är frisk i morgon!

  • Hvidbrud

    Har försökt att hitta mönstret till skötväskan jag sydde till E, men det är pust väck!
    Det är iallafall en kombinerad skötväska/skötbädd som man kan hänga på vagnen. Den har fickor på sidorna av skötbädden med plats för extrakläder, blöjor och tvättservetter (och en liten leksak..) Jag sydde den i vattenavvisande tyg, vadderad och med ett plastat velourstycke på bädden, som man kan ta av och tvätta eller byta ut.
    Den har varit ovärderlig och är det fortfarande, men inte i samma utsträckning. Det finns så många läskiga skötbord ute i världen (tåg, köpcentra ect ect ) där man måste byta på sitt barn och då var det så skönt att kunna ta upp väskan, öppna den och hela hennes egna värld rymdes liksom där inne... Och nu är mönstret borta... Nåja.

  • Hvidbrud

    Tack det är bra! Tänkte ta en lite blund innan jag ska hemta på dagis. Det blåste så mycket inatt att jag och e låg sömnlösa halva natten. Två gnälliga är inte bra, så om jag sover lite får jag mer tålamod.
    Tålamod är en välsignelse.


    Jo, det är underbart att inte jobba. Faktiskt. Rör mig i slowmotion och tar min tid. Det är bra. Och pratar med lille Elvis, som jag har börjat kalla honom, han rockar järnet inne i sin etta!

  • Hvidbrud

    Lanovia: vi började åka drammåt när e började på dagis. 1 år... Skulle ha paraplyvagn på dagis, så vår stora fick inte plats. Tycker att jag har bra kontakt med henne fortfarande. Vid långa promenader tar vi fortfarande den gamla vagnen (fast det var ju ett tag sen om jg tänker efter...)

  • Hvidbrud

    Finaste blommis! Tårarna svämmar över för dig! Vill klappa dig som om du var en liten liten kattungeboll, stryka dig försiktigt medhårs. Ja, att vara still och bara vara, att inte fixa, styra handla. Bara vara. Det är där helandets kraft ofta finnes och det är där all smärta känns. Tänker mycket på dig och finns här för dig i vått och torrt. Kram kram kram

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård