• Hvidbrud

    Ha ha! Jag klickade in på den tråden i morse och såg att den verkligen stod i lågor! Sluta aldrig kämpa, passionsblomman passar dig alldeles utmärkt!

  • Hvidbrud

    Instagram ger dig 20 filter att pröva dig fram med, när du valt motiv och beskurit som du vill. Det är lätt och roligt och det blir lättare att leta efter det vackra och sköna och överraskande i allt omkring mig. Blir mest natur och ungarna för mig. Andra fotar sin lunch och hund, andra sin daglig outfit och inspirerande citat. Bildcollage är också populära. Man kan också promovera sitt företag, som jag vet att en av trådarna gör. Det är kul när det poppar upp nya bilder från de man har valt att vilja följa.
    En smartphone är inte så illa...
    ska se om jag kan länka till en av mina favoritbilder...

  • Hvidbrud

    Jättefin bild blommis!
    Klockis: stor kram till dig och din vän. =---*_*---=

    Här är det fullt upp. Har svägerskan och dottern på besök i en vecka. De passar barnen när vi måste jobba. Jobbet är kaos, för lite personal, för stor arbetsbörda och dålig chef på det... Jihu! I söndag kon jag hem kl 9... Tre personer för lite, två tjejer som jobbar där normalt, resten, 8 st som skulle lära sig hur man gör... Katastrof!
    Snart semester. Snart semester. Snart semester. Om jag har tur.

    Ha en bra dag, alla fina! Berätta gärna vad ni har för de och vad ni går och funderar över

  • Hvidbrud

    Daa: underbara parvlarna!
    Att prata med läkaren först tror jag är en bra ide. Han/hon kan kanske bättre förbereda dig på vad du kan förvänta dig under tiden du slutar, eller så kan du kanske få ett annat, mildare preparat i en övergångdperiod? Betablockerare, on det är det du fått, är ju väldigt vanebildande och kroppen behöver tid att justera sig. Fast här är jag ute på djupt vatten, så jag tycker att du ska prata med doktorn. Sömnen behöver du ju *hjärta*

  • Hvidbrud

    Blommis: blev det nått bygge?
    Vi har det också varmt här nere. 24 grader halv nio på kvällen igår. Härligt! Har jag sagt att jag vill ha trädgård?

  • Hvidbrud

    Googlar märlor.
    Så har jag lärt mig något nytt!

    Idag har jag och maken firat 5-års bröllopsdag. Blev sent på jobbet (astrött och asarg var jag) men barnens faster och kusin nattade barnen, så att vi kunde gå ut. Planen var bio, men vi åkte ut till västra hamnen ( där de spelar in sommarlovsmorgon i år) och han precis fånga solnedgången, en liten livekonsert, delade en underbar pizza i månskenet och gick hem genom parken och stan. Helt lagom och jättemysigt. Vinden, havet, solen, månen, träden, ljusen.

  • Hvidbrud

    Sist men inte minst: ett stort grattis till trådens födelsedagsbarn! Grattis Ninnis! *hjärtahjärtahjärtahjärta*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård