• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Älskade Flamman, det gör så ont i mig att du måste gå igenom detta. Det är INTE ditt fel!

    Bruttan och Blommis säger det så bra. Du är en FANTASTISK mamma, kvinna och fru!! Jag önskar bara att han hade vett att uppskatta det och dig. Jag önskar att du slapp ha det så här och jag önskar att jag bodde närmre så jag kunde ta hand om dig.

    Finns här om du behöver! KRAAAAAAAAAAAAAAAM!

  • Villemoa

    Håller tummarna för Mugglan med make att allt ska gå bra! Säger som du sa i den andra tråden Blommis att jag önskar att man aldrig fick lära sig om såna här saker för det är för jävligt att folk ska behöva genomgå nåt sånt!

  • Villemoa

    Ninnis och Fru Sy: fina, fina magar!

    Blommis: krya på dig!

    Solde: *vink, vink*

    Aleta: beklagar sorgen! Hoppas du får sova bättre inatt!

    Hvidis: gulliga lilla E!!

  • Villemoa

    Älskade Flamman, jag finner inga ord för vilken IDIOT jag tycker att han är!! Som Bruttan säger, han ville ju ha ett till barn med dig för inte så länge sen! Varför skulle man vilja ha ett till barn med någon som man säger sig ha varit olycklig med. Nä, nån sorts kris har han ju och som Blommis säger, en riktig dramaqueen!

    Jag tänker massor på dig!!! Hjärta Hjärta

  • Villemoa

    Vad härligt Mugglan att operationen gått bra! Fortsätter att hålla tummar och tår för att oddsen ska bli ännu bättre!

  • Villemoa

    Ninnis, den där huvudvärken låter inte alls bra! Hoppas du slipper den i fortsättningen!

    Bruttan, krya på dig min vän! Hoppas filmen var bra!

    Leksi, hur har det gått med lille A:s förkylning?

    Hvidis, du jobbar väl inte ihjäl dig? Är sjukskrivning ett alternativ?

    Ingis, hur är det med din syster förresten?

    Panzer, hur är det med dina syrror?

    Heloise, vad skönt att du äntligen hittat ett uppsatsämne!

    Kramar till alla! Hjärta

  • Villemoa

    Ingis: vad skönt att hon börjar bli sig själv igen!

    Heloise: ursäkta uttrycket men jäkla gubbjäkel!! Demon Hur i h-e kan han fortsätta försätta er i den sitsen?! Maken till egoist får man leta efter!!

    Jaa Blommis, du borde allvarligt fundera på att byta yrke! Du är så duktig med orden och du är så vis!

    Inglorious Bastards har jag hört talas om, kanske ska se den.

    Bruttan: tycker också att du uttrycker dig på ett roligt sätt ibland även om det du uttrycker kanske inte alltid är roligt..om du förstår vad jag menar.

  • Villemoa

    Nä nu vaknade Ellie så nu ska jag amma. Imorgon blir hon två månader och väger numer 5kg. Hon lägger på sig massor min lilla knubbis

  • Villemoa

    Daa, de andra har gett så bra råd om amningen. Det här är min erfarenhet (med Ellie, med Moa funkade amningen inte alls). När Ellie var mellan två-fyra veckor ville hon äta dygnet runt typ och främst kvällarna ville hon ligga fastnaglad vid bröstet. Jag tyckte det verkade som att jag inte hade någon mjölk alls. På BVC sa de att det var okej att hon låg vid bröstet så mycket hon ville iaf mellan 18-00 för det är då de bunkrar för natten. Det gick ju bra till en början men sen stod jag inte ut för bröstvårtorna tog stryk så på BVC:s inrådan gav vi henne en slurk ersättning efter en amning på kvällen. Med 'en slurk' menas så mycket tills hon var nöjd. Så gjorde vi några kvällar och så fick hon äta lite oftare på dagen. Efter det hade hon sugit till sig en produktion som var lagom. Det var skitjobbigt där ett tag när hon bara åt och åt och jag tyckte att det inte hände något. Det var nästan ångestfyllt när hon ville äta och det påminde mycket om strulet med Moas amning men som tur var löste det sig och nu har jag lagom med mjölk, hon har ju snittat nästan 1 kg i månaden Hoppas att det löser sig, annars är ju ersättning inte fy skam! Det viktigaste är ju att bebisarna är mätta och belåtna.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård