• Hvidbrud

    Det låter jättemysigt blommis! Jg är ickså en "sistaminutare", så jag har inget annat råd än att låta maken packa...
    Vi ska åka upp till min mamma å blekingekusten i dagarna tre. Dansa, grilla, plocka fläder och bada i havet och äta glass Och hänga i solen på bryggan och hjälpa mamma med att klippa gräs och tömma stuprör och annat fix som kräver att man står på stege.

  • Hvidbrud

    Mmm... Kantareller.... Vi hittade faktiskt en handfull på midsommardagen i Blekinge som blev till underbar kantarellsås till grillad karré och nypotatis. Det är lyxmat om något!
    Hittar du dem på din runda blommis?

  • Hvidbrud

    Ja flamman! Måtte hans hjärta klara begravningen! Många långa kramar till dig och familjen*hjärta*
    september: Så spännande fet är, jag håller tummen för att det ska gå vägen hela vägen! Hur gamla är dina två? Förlåt att jag inte he bättre koll på "er nya"
    Jag undrar också hur du har det mugglan. Hur har tvillingarna det? Min tvååring har plötsligt blivit så stor! Han pratar och tycker och tänker och nu har han börjat känna rädsla. Det är ormar i lägenheter, tydligen... Så vi undersöker och upptäcker att det inte alls är ormar utan sladdar och pinnar och annat bråte "någon" har släpat in.

    Semestern blev inte beviljad, (orkar inte orda mer om det, får blodtrycksstigning bara jag tänker på det) så Batman och ungarna får åka själva.
    Just nu banar jag, sedan i tisdags. Febriga ungar och jag har åkt på luftvägsinfektion av något slag själv, hostar slem och piper och väser och är så fasligt utmattad. Inte hjälper det att drömma om att fastna i en nedrasad byggnad och bara logga där i en liten ficka och vänta på att bli hittad och räddad... Ninnis var också med och hjälpte att hålla hoppet uppe...

    Dags att försöka få på oss annat än pyjamas så vi kan asa oss ut till Ica och handla lite lunch, det börjar sina i skafferiet

    Så upplyftande det blev då.... :-0

    Ha en underbar dag!

  • Hvidbrud

    Blommis: fy vilken natt! Lite lunch med te låter bra och eftermiddagskaffe!
    Familjen ska till Lkp bara, men jag såg fram emot blåbär och kantareller i skogen Det får bli en annan slags semester för mig här utan barn. Lite tid till väninnorna kanske?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård