• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hänger på i kramandet! Jättestora kramar till Bruttan, Blomman och Flamman och massor av vanliga kramar till alla som vill ha!


    I morgon åker vi ca 03.30 till Mölndals folkets hus, där skall vi tillbringa lördagen bland en massa fyrbeningar. Har vi tur har vi en champion med oss hem. (som just nu antagligen är engagerad i att krafsa ut murbruk i köket)


    Var på kurs om döden hela dagen igår, det tar verkligen kraft och energi med alla starka känslor. Var helt slut när jag kom  hem och hade mest lust att lägga mig en stund. Men när maken kom hem ville han gå på stan, ¨så det gjorde vi. Var inne i en nyöppnad second-hand-butik med jätteroliga och snygga kläder, där jag hittade en poncho med fiskar i mönstret, en svart. Den blir utmärkt på söndag då vi skall avtacka en vaktmästare och det blir lunch efter gudstjänsten. Så det var bra att jag inte gick och la mig.  Färdig-egoat!


     


    Ha en god dag!

  • Soldemor
    lanovia 08 skrev 2011-02-11 09:52:39 följande:
    Soldemor då skall du till min stad imorgon.
    Ja, det blir ett riktigt rännande där! 5/3 åker vi upp för att bo på Konsumhotell två nätter och mysa lite!
  • Soldemor
    lanovia 08 skrev 2011-02-11 10:04:47 följande:
    Soldemor vilken jobbig kurs. Sitta och tänka på döden är inget trevligt. Förstår om du var helt slut efteråt.
    Ja, jättejobbig men väldigt viktig. Den handlade om samtal vid livets slut och jag gick den för att jag har jour på sjukhuskyrkan ibland. Efter en sådan dag behövs det verkligen andningshål, som att shoppa lite och träna. Hade jag inte haft så många olika fritidsintressen, hade jobbet nog blivit övermäktigt emellanåt.
  • Soldemor
    lanovia 08 skrev 2011-02-11 11:55:29 följande:
    I Mölndal också? Så många roliga hotell har vi inte här.

    Tack för tips förresten, skall nog inte gå förbi Folkets Hus imorgon, tänk vad roligt hundarna skulle kunna få det.
    Nä, Gbg. Men det är klart du skall komma in och komma och heja på Loppetrollet!. Hon ätr en Skogkatt i grupp 6 klass 9; Safari Kittens Siena är hennes officiella namn.
  • Soldemor

    Älskade Blomman! Nu bekräftade ju kuratorn det vi säger till dig så ofta, hur klok och fantastisk du är och att du definitivt borde arbeta med människor på något sätt, då en varm och empatisk medmänniska som du är vad många behöver.

    Hon verkar väldigt klok hon också, förresten.

    Vi tänker på dig här, hoppas du får en lugn och bra helg med fint väder så du kan gå ut om du känner att orken för det finns.

  • Soldemor

    Tack,  *stolt matte till liten loppa slår blygsamt ner ögonen*

    Nu har jag gjort en liten insats i "Vänta med sex till äktenskapet-tråden". Kunde bara inte låta bli...

  • Soldemor

    ...och där blev vardagsgudstjänsten för miniorerna inställd som jag skulle ha kl 15. 7 av 10 barn sjuka. OK, vi gör ett nytt försök om två veckor.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård