• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Aleta skrev 2011-02-03 11:34:35 följande:
    Soldemor, jag hörde på radion igår att svenskar var bland de mest intresserade av heminredning i världen!
    Får väl sälla mig till den statistiken då...
  • Soldemor
    Fru sy skrev 2011-02-03 12:14:22 följande:
    Soldemor: Jobbigt med flyttkartonger som inte packar upp sig själva, visst hade det varit smidigt  Vi har några uppe i ett rum som vi blir lika förvånade varje gång vi ser dem... är de fortfarande kvar...

    Att du har varit iväg och tränat är ju kanon, ha det så kul på nattpasset ikväll!
    Tänk om de hade gjort det! Det hade varit näst intill paradiset det! Blir också smått förvånad att det inte händer något hemma, märkligt!
  • Soldemor
    Soldemor skrev 2011-02-03 10:26:07 följande:
    Röstat och  lagt som favorit! Får läsa mre där sedan när mer tid finns.

    Skall försöka läsa ifatt här sedan under dagen. Nu skall det skrivas griftetal till begravning i morgon och göras agendor till söndag.

    Har varit på kurs två dagar. Kul, men mycket som blir liggande "i verkligheten".
    Jo, jag har skrivit, nästan färdigt nu, men tar nog lite lunch innan jag läser igenom och godkänner. Hittade en superbrabok om just griftetal när jag var på kursen. Den är full av inspiration.

    Fin liten kille, Ninnis! Puss på honom!  Lill-Nicke hade väl varit ett fint arbetsnamn, typ Ninnis och Lill-Nicke!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2011-02-03 15:56:05 följande:
    Hej!

    Åh jag liigger så fet-back på läsning och kommentarer så jag vet inte var tjag ska börja!

    ...varför inte helt EGO och uta övriga kommentarer då! Skäms

    Jag har inte fåttt ihop sömnen så bra de senaste två dygnen trots tabletten, så jag är ganska trött, men jag har å andra sidan fått en del gjort här hemma igår och idag och dessutom träffat kuratorn och sjukgymnasten i förrgår. Jag har fått ett övningsschema med 7 olika moment som inbegriper en pilatesboll och ett gummiband. Dessa ska jag göra varje dag. Jag ska också föra träningsdagbok, med vad, vilken tid och hur det kändes. Kul att hon kom med den grejen, eftrsom jag själv tänkt skaffa en bok och föra lite dagbok över den här tiden.

    Pilatesbollen är införskaffad, gummiband fick jag av henne och första övningspasset gjorde jag igår. Jag tror det kommer att bli jättebra bara jag får in rutinen.
    Promenaderna har jag ju påbörjat också och det känns bra.
    Apropå det, så ska jag ge mig ut nu strax.

    Jag har gått ner 6 kg nu. Sedan den 10 januari. Det var väl bra va?

    Annars är det lite grubbel över pengar, då vi fortfarande behöver lämna båda bilarna på verkstad för respektive fix, och behöver få ihop pengar både till veden för nästa år, och för att betala diskmaskin, luftavfuktare och den tvättmaskin vi nyss skrivit på för-eftersom den vi hade rasade totalt förra veckan. Nu är det räntefritt att lägga upp på Elon på 6 månader, men vi har ju inte så mycket in oavsett, så det känns en aning krampaktigt. Det är ju inte onödiga saker vi köpt precsi, men jag säger det igen: den där postkodmiljonären får gärna ringa snart...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Heja Blommis, kämpa på! Jättebra viktnedgång!
    Har också fört träningsdagbok och det tyckte jag var jättebra! Man ser vad man gör och kan hitta förklaringar till varför det inte känns bra alla gånger. Jag hejar på dig - heja, heja, heja!
  • Soldemor
    Fru E skrev 2011-02-03 20:32:19 följande:
    Solde-kan tipsa om att kolla på Ikeas hemsida om de har allt hemma så ni inte åker i onödan
    Kan man det - åka i onödan till IKea alltså?

    Tack för tipset!
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2011-02-04 10:06:34 följande:
    God förmiddag! Min klocka ringde 04.50
    Då fick jag sova 10 minuter längre än vad du fick
  • Soldemor

    Idag har jag haft hantverkare i lägenheten som öppnat upp kaklet i köket, ett rör hade gått sönder i väggen bakom diskbänken och det luktade sur bastu i hela köket och ut i hallen. Fick akutåka t Malmö och lämna Snuttarna i går kväll. Nu skall ett litet hål stå öppet i 10 dagar för att det skall torka ordentligt. Ser i en skäckvision hur lilla skelettkatten kryper in i hålet och kryper runt bakom väggarna. Rätt vad det är så hör jag väl hur det jamar bakom toalettvägen på övervåningen. Ryyys!

  • Soldemor

    Fick mer eller mindre storstäda köket i går kväll, det låg fint damm överallt! Det sista jag gjorde var att noga torka av diskbänken. Det är ett rätt litet hål med ett rör i mitten där. När jag kom upp i morse låg´det en hög med murbruk på diskbänken och lite vid sidan om den en liten klo...men frågar man maken så har bruket ramlat ner av sig själv och klon går ju inte att förklara...för hans lilla tjej skulle aldrig göra något sådant, oh nej!  

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård