Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kjell, ojdå! Finns det sådana mammor när det gäller den kristna tron..... Mkt ska man stöta på eller hur?!

  • ingenjörsbruden

    Msw, spännande med fotbollsträning för din stora. Det är ju väldigt bra med lagsporter, socialt, vinst/förlust o ja allt. Hoppas att han tycker det är roligt! Grönsaksland låter härligt. Har osså några bärbuskar. Det är så gott. Gillar osså ätbara odlingar! Gurka, tomat o örter. Luktärt o en mix med ätbara blommor har det osså blivit.

  • ingenjörsbruden

    Har min stora hemma idag. Hon har pyttelite feber så jag hoppas på att en dag hemma med lite lägre tempo o massor av dricka kan hjälpa. Vi ska gå ut om en stund o plocka maskrosor på grannens fält innan de blommat över. Tror ni det kan förhindra en massa nya maskrosskott i vår gräsmatta?

  • ingenjörsbruden

    Kjell. Ja får man välja så! Men jag är lite fundersam till den här aggressionen som förekommer i samhället, speciellt rörande föräldrars aggressioner kring barnen. Att man försvarar sitt barn är väl en urprincip.... Men det här att föräldrarna ställer lärare bl.a. mot väggen när barnen inte har fått betyget si eller så.

    Mina föräldrar var ju inte purunga när de fick mig..... Men jag fick alltid själv stå till svars för mina betyg..... O det gjorde jag väl rätt ok merparten av tiden.

    Kan det vara så att dagens föräldrar är mer medvetna/insatta(?) o därmed vet med sig att ställa krav på skola, vård osv? Samma föräldrar som släpar runt sina barn på femtielva sportaktiviteter mm....

  • ingenjörsbruden

    Flamman, lunchträning hade inte varit dumt. Kan nog funka för mig osså. Mitt problem är ganska ofta att komma iväg. Behöver ganska lång startstträcka för att komma till skott.....med träningen iallafall! Ska kolla upp om det finns ngt bra träningsställe nära jobbet. Maken går upp halv fem här o springer varje vardag. Jag är inte liiiiiiiiiika morgonpigg.......inte ens liiiiiite morgonpigg. Men om jag blir väckt av ngt barn mellan 3-5 på morgonen har jag lite svårt att somna om ibland...jag kanske sover för mkt? Nääs det gör jag inte.... Tror jag..... 6-7 h tycker jag är på gränsen.....helst 8 h.

    Hur många timmar sover ni på natten? Hur många är optimalt? Hur många brukar det bli?

  • ingenjörsbruden

    Hej hopp i lingonskogen!

    Har o är invaderade av rälia dagisbacille som slemmar utav bara den.......totalt igenkorkad i näsa/bihålor nu i över 9 dagar.... Men nu är det nog o förhoppningsvis sluttampen......har klarat mig utan nässpray idag.....

    Morsdag blev mysig till slut....fick utbrott på maken som hade ett riktigt tradigt humör.....men när han skärpte till sig så blev det riktigt mysigt! Men Blompojkens bild klår allt!

    Klockis! Starkt blodomloppat!

    Daa! Naaaaaaw, Fälga! Ni får springa förbi nästa gång så hinner inte myrstackarna se er!

    . Tror förresten att det blir myrornas år i år.....de har redan invaderat vårt uterum.....kändes tradigt på morsdag att inte kunna sitta där o njuta....

  • ingenjörsbruden

    Hvidis, spännande med pluggande! Grattis!

    Ninnis! Usch o fy för ungar som vaknar så mkt på natten.....undrar om det är ngt utbrett för vi har osså haft sådana....har...sådana nätter..... Klamrar osså fast vid att det går över! Bra du beställde tårtor! Mysigt med dop!

    Fru E! Naaaaw! Liten har blivit så stor! Gott med riktig mat!

    Flamman! Bra jobbat med 5 km o styrketräning! Ja alla dessa måsten.......jag önskar jag kunde trolla lite ibland för att få undan de där vardagshushållsgöromålen......simsalabim.......så man fick tid att träna o göra annat kul som man dåligt hinner!

    Just det.... Daa, känslan av att ta ett delmål lite tidigare än planerat är härligt! Vad var det för delmål! Jag läser gärna om det!

    Nähäpp....tvätten hänger tydligen inte upp sig själv....fastän jag har ignorerat den i minst en halvtimme..... Har haft skrattfestival med lilleman idag.....vet ni....det är uuuuuuuuurkul att klappa händerna! Så lycklig man kan var! Skiner som solen i Karlstad o saglet det flödar o de två små vita bissingarna i underkäken lyser i en ocean av sagel! Slajmig bild va? Kraaam!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård