Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jahapp där ringde mobilen och en kompis som behövde prata av sig. Nu måste jag ut och gå med trött barn och gosig hund. Så tyvärr blev inte mycket tid med er nu heller.

  • lanovia 08

    Hmm visst önskade jag mig mer tid hos er och att hinna läsa och skriva här. Men jag kanske skulle varit mer specifik i min önskan. Jag hade velat ha det på dagtid och då utan att det innebär någon ändring i hälsa för min familj (lägger in det sista som en brasklapp). Alltså 04.42 är inte då jag helst sitter framför datorn.

    Har en Ellen som är hur pigg som helst. Första gången det inte går att hålla henne kvar i sängen, men hon var så jäkla i gasen så det var bara dumt att ligga kvar, riskerar bara att hålla maken vaken också. Och det är ju onödigt, bättre han har energi imorgonkväll för då tror jag att detta blir hans dotter.

    Själv har jag haft den tröttaste dagen på länge så jag är lite orolig hur jag skall genomleva imorgon men det får bli ett senare problem, förhoppningsvis får vi sova lite snart.

  • lanovia 08

    Muggles vart har ni flyttat nu då? Bara till en kranskommun eller långt bort? Jag har inte heller Gbg som postadress, men befinner mig väldigt nära.

  • lanovia 08

    Det värsta är att jag är för trött för att verkligen läsa och kommentera nu. Verkar som jag kan gå och byta en bajsblöja istället. Men vänta nu det gjorde jag ju för 2h sedan. VAd är det med denna unge i natt??

  • lanovia 08

    Jag förundras ibland över att inte fler föräldrar bryter benen. Det är ju ständig hinderbana.


    passionsblomman skrev 2010-12-03 14:28:31 följande:
    Andbeynd, Underbart!!!Och man klarar sig absolut på mindre än man tror. Särskilt när bebis är liten. Den behöver inget eget rum förrän om flera år och torka tvätt och så har ni väl tvättstuga för? Alltså är de värsta att ni kommer att ha leksaker överallt och det har alla andra också, hur stort de än har, för ungen leker nämligen inte ensam i ett rum i andra änden huset, utan alltid och utan undantag PRECIS i ens omedelbara närhet.

     

  • lanovia 08

    Flamman
    Varför ingen julkonsert? Vill inte maken att du går iväg?

  • lanovia 08

    Hur är det med FruE??? Oroar mig över tystnaden (eller är det bara jag som har missat henne?)

    O Fru Bygg hur är det med dig??

  • lanovia 08

    Fy F-N vilken morgon vi haft här. Tårarna har sprutat hos både mig och maken. Svintrötta och förtvivlade.
    Han har mått bra de sista dagarna men idag blev det jobbigt när sömnen blev lidande. Jag mår också dåligt. Jag orkar inte stå och vara stark när jag knappt fått sova under natten. Jag accepterar att vi båda är svintrötta och ev lite griniga. Men att jag skall behöva hålla honom uppe samtidigt som jag själv håller på att ramla ihop. Det går bara inte. Har så jävla ont i magen idag.

  • lanovia 08

    Underbara fina mage, Ninnis. Smart sätt du har kommit på för att komma ihåg vilken vecka du är i.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård