Inlägg från: akgosmos |Visa alla inlägg
  • akgosmos

    Vi som gifter oss i september-2011

    Vi gifter oss 17 september och jag känner att läget är under kontroll. Eller intalar mig kanske snarare att så är fallet  ;) Jag är en sån som jobbat bäst under press, men detta är kanske inte tillfället att tillämpa det arbetssättet..

    Av de större sakerna som är kvar så är det att bestämma brudbukett - supersvårt ju! Har en vän som är florist så hon ska göra blommorna och vi ska ta ett möte på hennes jobb och titta på bilder, blommor etc. Den enda jag vet är att det ska vara höstfärger och gärna rosor.
    Även cateringen har vi lite kvar med. Vi hade först besämt med en jätteduktig kock som vi fått tag på genom kontakter, dock verkar han vara väldigt busy och vi känner att han inte riktigt har den tiden som vi kräver. Vi har fortfarande inte fått något menyförslag (det skulle vi fått i början av året!!), han är seg på att ringa tillbaks etc. Vi har gett honom denna veckan ut att höra av sig och har faktiskt varit så fräcka att vi preliminärbokat en annan catering som back up.

    Annars är det mest fokus på detaljer; dekorationer i kyrkan, festprogram, musik i kyrkan etc. Känns som man fixar något nytt varje dag och ju mer jag fixar desto fler idéer får jag - på både gott och ont :)

  • akgosmos

    MIndre än 7 veckor kvar för oss nu, det blir mer och mer verkligt!! Vi har allt stort fixat så nu gäller det att ta tag alla idéer och få någon form av ordning på dem - hur ska vi duka? ska vi ha såpbubblor? vilka blommor ska vi ha i kyrkan? (ska vi ena ha blommor i kyrkan?) vilken färg ska bestmennens slipsar ha? ska vi ha snittar till bubblet? vilken musik ska vi ha i kyrkan? Ja, ni vet hur det är :)
    Det som tar mest tid för mig nu är festhäftet. Då jag är markandsförare är jag lite arbetsskadad och nitisk när det kommer till layout, texter etc, så jag lägger ned ganska mycket tid på det. Vill att det inte ska vara "som alla andras" utan försöker tänka lite annorlunda och det är svårt!
    Har även börjat med bordsplaceringen och det går över förväntan. Vi har tagit en gammal anslagstavla där vi pinnat upp lappar med alla gästers namn så vi kan flytta runt.

Svar på tråden Vi som gifter oss i september-2011