• Sivalinga

    Umebrudar 2011

     


    Cuddly skrev 2010-11-26 09:56:27 följande:
    Sivalinga.. jag är sjukt nyfiken på klänningen men länken fungerar tyvärr inte. Gör ett försök igen. snälla ;)

    Jasså, va konstigt den fungerar för mig. Testa att googla på Aspera nr 4344, så borde du få fram en bild!

  • Sivalinga

     


    Cuddly skrev 2010-11-26 15:56:21 följande:
    Sivalinga: hur vet man hur mycket klänningarna kostar på sidan?

    De vet jag tyvärr inte. Köpte ju min på högtidskläder, men de borde väl finnas nån sida som säljer Aspera klänningar!? Min kostade 5100:- fullpris, så de ger kanske en hint om vad de kan tänkas kosta.

    Hade du köpt nån klänning än Cuddly?

  • Sivalinga

    Jag har bokat tid på Red and black http://www.redandblack.nu/  Där kommer jag att göra både hår och smink till en kostnad av 2000 spänn. Min ord. frisör (WOW) var betydligt dyrare och kunde inte heller ge en exakt kostnad. . Och då jag har hört att hon som har Red and black är mkt dukigt så bokade jag henne.

    Vi håller på med vårt informationsblad just nu, inväntar bara en del uppgifter ang. hotell innan vi kan skriva klart. Och vi kör bara ett enkelt A4 ark i word. Inget avancerat alls. 

    m o n skriv lägg gärna till dig i listan :)

  • Sivalinga

    Ja, de är ju alltid lite av en chansning med hår och smink. Bara för att vissa varit nöjda betyder de ju inte att man själv blir de :/ Huuu nu börjar jag bli lite nervös!

    Hittade bla de här omdömet från 2009 års Umeåbrud-tråd:
    "Smink och hår för bruden och följet gjordes på Red and Black (www.redandblack.nu) och vi var jättenöjda! Har aldrig känt mig så vacker nånsin. Emma som äger stället är hårstylist och make-upartist (men inte frisör dock) och billig i jämförelse med många salonger där det jobbar frisörer. Det har säkert sina olikheter, men för oss fungerade det jättebra på Red and Black!"

    Så anledninge till att hon är billig är kanske just de att hon inte är frisör. Man kanske man få en finslipning av frillan om man bokar hos en frisör?!

  • Sivalinga

    Jag ska på konsultation ca 1 1/2 månad innan. Men exakt vad vi kommer att göra då är jag osäker på... Frågade aldrig de då jag bokade, kanske va lite dumt... så här i efterhand :(  Men jag antar att vi bara pratar igenom hur jag vill ha de.

  • Sivalinga

    Åh va roligt GRATTIS!!!!! Åh så mycket ni har att se framemot!

    Ett litet tips från en småbarnsförälder... Jag ville gifta mig innan vi skaffade barn, men min gubbe hade ingen bråska med att gifta sig, och tyckte vi skulle skaffa barn först. Vilket vi också gjorde. Hade jag vetat vad jag vet idag. Så hade jag sett till att vi gift oss innan vi skaffade barn! För de hade varit så mycket enklare i mina ögon! Och de finns ju inget vackrare än en gravid kvinna, så av den anledningen tycker jag inte ni ska skjuta på bröllopet!

  • Sivalinga

    Förstår absolut, de blir lite väl mkt på en gång! Du har mycket att se framemot! Och när de väl blir bröllop så kan småknoddarna strö rosenblad i altargången :) Grattis än en gång!

  • Sivalinga

     


    chimille skrev 2010-12-08 21:00:34 följande:
      Ja det är ju det här med väderleken :) För mig så får det gärna skvittra lite så länge det är soligt och fint! Och är inte solen framme så är det huvudsaken att det inte regnar - så länge det inte är mulet OCH regnar så är jag glad :) Vill gärna kunna ha vigsel + mingel utomhus! Vi håller på med detaljplanering just nu. Typ, kollar om barnen kostar något i matväg och var gränsen för barn går, om vi skall ha extra effekter till dansgolvet, om glas ingår, vilken tid man hämtar nyckeln osv. Jag vill ha så mycket som möjligt helt färdigt i planen så att det går snabbt att förbereda. Vi insåg att vi skulle behöva stressa ihjäl oss om vi inte kunde göra i ordning dagen innan så vi bokade även fredagen så att det bara är att tuta och köra på lördagen.Till veckan träffar vi vår pastor och skall diskutera vigseln så har filat på ett utkast till vigselprogrammet idag.Vi gifter oss vid 14.30 med våra närmaste, sen kommer våra gäster kl 17.Vi tar mat från Jöstas, buffé med grillat. En bekant skall vara bartender, vi använder oss av spotify och dukningen med dekorationer är lite grann under utredning :) Det blir sannolikt vita dukar med vanligt porslin, svarta kuvertservetter, grått festhäfte och längs mitten av borden skall avlånga vita ljusbrickor stå med våra vita näckrosor och vita ljus på. Lägger eventuellt ut silverhjärtan som dekoration över borden. Vi skall nog satsa på lite mindre bord och inte bara långbord men storleken på borden kommer säkert att variera lite.

    Oj så långt ni kommit i planeringen! Hmmm börjar känna stressen komma krypande! Att ni redan ska träffa pastorn! Trodde man gjorde de npn veckan innan bara?

  • Sivalinga

    Återkommer till ett ämne vi pratat om nyligen.... Nämligen konsultation på Red and black. Mailade till dem och de bekräftade att de INTE gör någon testuppsättninge eller sminkning. Man pratar bara igenom hur man vill ha de. Och går igenom sminkning.

    Jag har börjat grubbla på festhäftet! Letar efter A4 papper som går i vitt eller silver med glitter eller har lite struktur i. Var på Åkerbloms idag, men jag tyckte inte de hade så mkt att välja på. Är de nån som har förslag på vars man kan hitta finare tjockare papper? Letar också efter snyggt gummiband-snöre att trä runt, istället för att häfta ihop häftet... Alla förslag är välkomna!

  • Sivalinga
    snöt skrev 2010-12-14 22:35:06 följande:
    Oj glömde säga att det är 2011-07-30
    Välkommen!
Svar på tråden Umebrudar 2011