• Ealin

    Umebrudar 2011

    Hej!
    Jag är ny umebrud och vill gärna vara med här! Vi gifter oss i Backens kyrka 30/7-2011!
    Är det någon som vet när (om) det är Bröllopsmässa i Umeå i år? Jag har inte lyckats hitta någon information om det.

  • Ealin

    Vi ska också ha GJ Lannér som fotograf (den 30 Juli dock Glad). De verkar bra. De skrev att de är två som fotar i fall att det skulle vara något fel på en kamera eller att den ena fotografen blir skymd/får dålig vinkel.
    Jag tyckte Högtidskläder var helt OK men inte mera när jag var där och provade. Jag fick dock hjälp av den unga tjejen. Jag behövde inte betala för provningen men jag frågade innan på telefonen typ "själva provningen kostar väl inte??" med lite bestört tonläge. Nej då sa hon, det är bara om jag vill ha råd och tips på vad jag passar i som jag skulle behöva betala...

  • Ealin

    Vi var också lite oroliga för bestämda åsikter från våra mammor så vi har inte heller sagt något, men vi skickade ut inbjudningskorten idag!! Men nu kan ingen säga något om vem som ska bjudas och hur saker ska fungera för det mesta är redan bestämt!
    Vi har också bokat träff med Annas mat för planering. Hon verkade väldigt trevlig och bra. Har letat efter frisör idag, på flera ställen är de antingen fullbokade eller har semester (vilket jag förstår en lördag i Juli). En sa att det var den värsta "brud-sommaren" hon varit med om. Gjorde mig en aning stressad.. Men sedan fick jag napp på blablabla. Skönt! Någon som brukar gå dit?

Svar på tråden Umebrudar 2011