• Cuddly

    Umebrudar 2011

    Nu har jag äntligen kommit hem igen efter norge turen. Verka som att det har hänt en hel del, så nöjd med att jag inte har missat trådbytet!

  • Cuddly

    Sivalinga.. jag är sjukt nyfiken på klänningen men länken fungerar tyvärr inte. Gör ett försök igen. snälla ;)

  • Cuddly

     


    Sivalinga skrev 2010-11-26 15:15:56 följande:
      Jasså, va konstigt den fungerar för mig. Testa att googla på Aspera nr 4344, så borde du få fram en bild!

    olala mycket snygg!


     

  • Cuddly
    Sivalinga skrev 2010-11-26 16:33:48 följande:
      De vet jag tyvärr inte. Köpte ju min på högtidskläder, men de borde väl finnas nån sida som säljer Aspera klänningar!? Min kostade 5100:- fullpris, så de ger kanske en hint om vad de kan tänkas kosta. Hade du köpt nån klänning än Cuddly?
    Haha.. nej inte alls.. Jag funderar och funderar, men kommer inte att köpa en förrän det verkligen gäller. Vi har planerat datum februari 2012 :) Tills dess hade jag tänkt gå ner några kilon. Sedan jag var gravid sitter de som berget. Tack och lov för att det är gott om tid fortfarande. Har skaffat mig träningskort redan. Nu måste jag bara lista ut hur det fungerar med att boka pass. Var typ omöjligt idag när jag skulle starta min sida.
  • Cuddly
    Sivalinga skrev 2010-12-01 15:29:57 följande:
    Jag ska på konsultation ca 1 1/2 månad innan. Men exakt vad vi kommer att göra då är jag osäker på... Frågade aldrig de då jag bokade, kanske va lite dumt... så här i efterhand :(  Men jag antar att vi bara pratar igenom hur jag vill ha de.
    hur mycket kostar konsultationen eller ingår det i priset för allt?
  • Cuddly
    Loppansson skrev 2010-12-02 12:06:45 följande:
    det ingår i priset.
    haha schysst, ska jag komma ihåg. Det är så många av er som verkar gilla red&black.. så jag tror att jag ska anställa dem när det är dags för mig. Skulle jag  kunna få se några bilder på frisyrerna sedan?
  • Cuddly
    chimille skrev 2010-12-02 14:54:54 följande:
    Våra gäster kommer att anlända, och fotograferas, på röda mattan och om någon skulle vara intresserad så tänkte vi sälja efter bröllopet!  - om de fortfarande ser fina ut, förstås! :)Vi har köpt 4 st mattor i måtten 60.9 cm x 4.5 m från celebrations.se och tanken är att vi skall lägga dem två i bredd så att par kan gå tillsammans utan att trängas, och längden blir 9 meter.
    vad har ni för tema. Hollywood lyx??? *skratt*
  • Cuddly
    Slania skrev 2010-12-03 19:55:48 följande:
    Hej brudar!! Ville bara meddela att jag stryker mig från listan.... Pga en väldigt oväntad men såklart välkommen graviditet så har vi bestämt oss för att vänta med bröllopet. Är fortfarande i chock då jag nyligen plussat :) Övervägde faktiskt att stå kvar vid bröllopsplanerna, men jag känner att dels vill jag inte vara höggravid på mitt bröllopsfoto och för det andra blir det lite väl mycket att planera både bebis och bröllop samtidigt. Önskar er alla lycka till och må er stora dag bli fantastisk! Kram
    Åh GRATTIS!!!! Tycker att du kan stå kvar på sidan i alla fall... Hoppas att allt kommer att gå bra med det efterlängtade ny tillskottet!
Svar på tråden Umebrudar 2011