• jompen

    Behöver lite råd :) OBS långt!

    Hej!


    Låter som att du verkligen har ett litet dilemma. Om jag förstått saken rätt så är han en person när det bara är ni eller ni och hans kompisar/familj, och en annan när det är dina kompisar/familj. Jag har ju inte insikt i erat förhållande, men eftersom du bett om råd så får du här min syn på saken.


    Jag tror att DU skulle må bra av att kunna prata med honom om detta, och jag hoppas att du kan hitta ett sätt att kunna göra det. Faran är annars att det på sikt blir så att ni inte träffar din sida så mycket som du skulle önska - för att det kanske blir jobbigare att se honom "lida" än att inte umgås med dem. I slutänden kan det då bli så att du känner dig instängd. Om det är enklaste sättet så prata med honom på msn om det, det viktiga tror jag är ATT ni pratar... EFtersom ni verkar älska varandra högt så borde det inte vara några större problem att hitta ngn form av kompromiss som passar er båda, du kanske kan träffa dina kompisar själv lite oftare mot att han gör ett seriöst försök att vara social under ngn lite kortare aktivitet (som en fika tex) ngn gång ibland. Då kanske han tillslut känner sig så bekväm med de dina så att problemet "läker ut" sig självt.


    Jag hoppas verkligen att jag med mina små amatörråd inte trampat dig på tårna och att det kanske fanns NGT du tycker verkar vettigt.


    Lycka till!

  • jompen

    Det verkar som om vi alla är inne lite på samma spår :) Jag hoppas verkligen att du hittar något sätt som passar er för att kunna få lite rätsida på detta.

  • jompen

    Härligt att NI tycker det är rätt, och det är ju faktiskt det viktigaste!


    Lycka till!


    /Jenny

Svar på tråden Behöver lite råd :) OBS långt!