Inlägg från: MrsT2011 |Visa alla inlägg
  • MrsT2011

    4e juni 2011

    BlivandeFruW skrev 2011-05-02 17:24:26 följande:

    Någon som har tips på ett bra ställe som har tiaror/diadem? jag är ute efter ett platt diadem/hårsmycke till mitt brudhår.

    Hihi, 1 månad och 2 dagar kvar ;)


    Här finns ganska mycket, men har själv köpt begagnat så jag vet inte hur snabba de är med leveranser etc.

    www.diadema.se/
  • MrsT2011
    Matilda Bäcker skrev 2011-05-04 11:31:21 följande:
    Wei en månad!! Från och med imorgon räknar vi inte månader längre brudar, då räknar vi veckor och DAGAR! Jag är inte stressad, mer förväntansfull och pirrig på ett bra sätt

    Jag sitter och håller på med festprogrammet och gästpresentationerna. Några som gör såna? Jag undrar om man ska skriva farbror och moster och så, på ingifa släktingar? Alltså t ex min morbrors fru, ska jag skriva brudens moster eller ska jag inte skriva nån relation överhuvudtaget, utan bara vem hon är gift med?
    Jag röstar för ingen relation alls! På din morbror skriver du till exempel "Åke, morbror till B. Gillar att fiska o kolla på tennis. Gift med nr 32." På hans fru skriver du "Sonja, småskolefröken med fallenhet för korsord. Gift med nr 48."

    Åh vad man längtar nu när det är så kort tid kvar, vill gifta mig NUUUUUU!!!
  • MrsT2011
    simple skrev 2011-05-04 11:55:25 följande:
    Ska ni alla ha vigsel program, meny, festprogram?? Vi hade inte tänkt ha nått av de...
    Man måste inte! Jag är hängiven scrappare och tillverkar mycket kort annars med, så för mig är trycksakerna till bröllopet en stor grej.

    Förbered dig på att gästerna kanske frågar varför ni inte har några vigsel- eller festprogram, men vill ni inte är det klart att ni ska låta bli.
  • MrsT2011
    Matilda Bäcker skrev 2011-05-04 14:00:23 följande:
    Varför finns det inte släktnamn till alla för, haha :-P
    Ja själv tycker jag det låter ganska fattigt att beskriva någon som "min ingifta faster", då låter jag hellre bli! =)
  • MrsT2011

    Det värsta mekandet med gästpresentationerna blir att beskriva min blivandes familj och vänner...! Kommer sluta med en fullskalig intervju där jag ställer följande frågor till honom (tips till er andra tjejer som pysslar själva när ni ska knåpa ihop mannens sida):

    - Vad jobbar personen med?
    - Hur känner du personen?
    - Nämn en kul anekdot från er gemensamma historia?
    - Vad har personen för intressen?
    - Hurdan är personen? (social, filosof, disträ, glad, livsnjutare etc)

  • MrsT2011
    BlivandeFruW skrev 2011-05-04 14:15:14 följande:

    Det känns i kroppen att det är nära nu!! Jag är alldeles pirrig!
    För mig är också trycksakerna väldigt viktiga och jag tycker att det är väldigt kul att göra.
    Dock har jag inte bestämt huruvida jag ska gästbeskrivningar eller inte eftersom vi kommer ha grillning på fredagkvällen och alla kommer träffas då, vad tycker ni?

    Räkna veckor och dagar känns bra ;)


    Nja om alla träffats kvällen innan och börjat bryta isen redan där, då känns det kanske lite överflödigt! Då är det nog roligare att formulera presentationerna i häftet med sånt som kanske inte redan kommit på tal kvällen innan, rubriken kan till exempel vara "gästernas dolda talanger" eller "det visste du inte om..."
  • MrsT2011
    BlivandeFruW skrev 2011-05-05 10:13:14 följande:
    Bakslag!
    Träffade min äldsta och bästa vän igår som skulle sjunga i kyrkan och hon måste med största sannolikhet opereras dagen innan bröllopet vilket gör att hon inte kan närvara. Det gör så ont. Att hon skulle vara där och sjunga på mitt bröllop bestämde vi när vi var 14 år.

    Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra just nu, jag lever på hoppet. Om hon inte kommer så måste vi lösa hur vi gör med solosången, antingen att hon spelar in på CD eller att någon annan får sjunga och då en annan låt.
    Fan.
    Gråter
    Åh vad tråkigt, skulle hon sjunga en sång som hon skrivit själv? Det är så trist när det man planerat och drömt om så länge inte blir av... Förstår att du inte vill pusha henne, men det verkar märkligt att det bara finns datum för operation ledigt just precis DEN fredagen... Det är ju långhelg, tänk om hon istället hade varit iväg på weekendresa? Då hade ju läkaren ändå fått skaka fram ett annat datum...

    Men jag förstår som sagt att det är känsligt, operationer är viktiga saker... Styrkekramar till dig och din blivande, hoppas att det ordnar sig på något sätt! En annan solist kan säkert alla vi förstå-sig-påare här på BT hjälpa er att skaka fram! Glad 
  • MrsT2011

    Ha ha vad häftigt med brev på posten som föraning inför hippa/sexa!

  • MrsT2011
    simple skrev 2011-05-06 11:19:38 följande:
    är de bara jag som vet att man inte kommer bli hippad?? =0( Sambon kommer få en kanske två svensexor dock.. så är de när man är ny i stan..
    Hur vet du att det inte blir något? Har tjejerna sagt det? Jag trodde knappt det skulle bli nåt heller med tre hög-gravida och fem som bor långt bort, men ALLA satte sig på tåget och var med! Vi hade den i mars några veckor innan bebisarnas ankomst, väldigt smart måste jag säga!
  • MrsT2011
    simple skrev 2011-05-06 11:25:23 följande:
    jag har tjej kompisar men ingen så pass nära att de skulle orda en hippa inte ens mina tärnor skulle fixa de..och skulle de fixa en hippa så finns de inte så många som kommer känner ju typ bara de två...
    jag vet många som bara varit tre personer på hippan inkl bruden! men visst, det är kanske onödigt att bygga upp förväntningar ifall det nu inte skulle bli något. Men om du känner att du nästan aldrig träffar dina tjejkompisar och att hela fritiden går åt till umgänge med blivande mannen, då kan du väl säga nåt till tärnorna i den här stilen:

    "Jag förstår om det är knepigt att få ihop en möhippa, men kan inte vi tre ha en mysig tjejträff, det vore toppen. Kanske bowla eller bada bubbelpool eller bara äta brunch ihop."

    Visst, då går överraskningsmomentet förlorat, men jag tycker att denna variant är bättre än att du ska bli besviken.
Svar på tråden 4e juni 2011