Inlägg från: Matilda Bäcker |Visa alla inlägg
  • Matilda Bäcker

    4e juni 2011

    MrsT2011 skrev 2011-03-20 22:40:24 följande:
    Jag blev hippad igår!! Skrattande Har två höggravida vänner plus en som blir mamma i maj, så de valde ett datum strax innan bebisarnas ankomst. Väldigt bra tänkt tycker jag!! Fantastiskt rolig dag med femkamp, skivinspelning, singstar-tävling samt ett genomgående james bond-tema. Väldigt rörande då jag bara nämnt hur kul det hade varit med bond-tema en gång för länge sen när vi rent allmänt diskuterade temafester!
    Åh vad roligt!! Kul att de kom ihåg din önskan :)

    Jag hoppas jag blir hippad också, men lite knepigt för mina vänner är så utspridda i landet..
  • Matilda Bäcker
    MrsT2011 skrev 2011-03-21 11:48:59 följande:
    Det löser dina vänner garanterat!! Glad Vi var tretton personer i lördags, tre stora gravidmagar som sagt och flera som hade småbarn hemma. Förutom göteborg där jag själv bor kom tjejerna åkandes från örebro, linköping, stockholm, malmö och helsingborg! Behöver jag nämna att jag hade väntat mig en väldigt mycket mindre hippa?? Glad
    Jo men jag är inte säker på att jag får en sån hippa iaf. Jag hintade lite till min tärna att jag såå önskar att få en möhippa och att hon kan ju prata med min sambo om hon behöver ha kontaktuppgifter till mina andra vänner, de hon inte känner. Då sa hon att neeej, de får ordna nåt eget, jag vill göra nåt själv med dig.

    Jahopp, det var inte riktigt som jag tänkt mig även om det är en fin tanke. Men vi får se vad det blir av det hela..
  • Matilda Bäcker
    4Juni2011 skrev 2011-03-21 13:28:23 följande:
    Kan ju va så att hon lurar Skrattande Blir säkerligen bra i vilket fall som helst...
    Tror faktiskt inte hon gjorde det. Men som du säger, det blir säkert bra.
  • Matilda Bäcker

    Idag fick jag hem mina brudskor Skrattande Satt som en smäck! Det enda jag inte begriper riktigt är hur spännet fungerar, haha Tungan ute

  • Matilda Bäcker

    Vi har satt osa till 20 april, men några har redan svarat :) Och det tycker jag är bra, jag gillar inte folk som tänker att de måste vänta till sista dagen att svara. Vad är vitsen med det liksom? Läste nånstans att det dessutom är ganska oartigt, det är artigare att svara så snart man kan. Datumet är bara satt ifall man faktiskt har förhinder att svara innan eller om man kanske inte vet om man kan, för att man väntar på jobbschema eller vad än det kan vara. Så jag tycker alla gästerna kan osa NUUU, vill börja med bordsplacering och dylikt! :)

  • Matilda Bäcker

    2 månader till vår stora dag!! Visst är det så man bara längtar ihjäl sig!? Skrattande

  • Matilda Bäcker
    Myskulla skrev 2011-04-20 20:37:26 följande:
    Sådärja, nu har vi fått svar från alla, så totalt blir vi 42 stycken som kommer vara där. Ett lagomt bröllop och kyrkan kommer vara rätt full, då kyrkan är ganska liten och mysig. Bakom altaret finns en vinterträdgård, så det är fint att titta på. =)
    Oh vad kul! Vi saknar fortfarande svar från 6 st, trots att sista osa-dagen var idag. Lite dåligt tycker jag att folk inte svarar när det faktiskt är satt ett sista datum. Men det kunde ju ha varit värre, har hört om par där hälften av alla inte svarat och man får ringa och jaga en massa.
    Vi har ju iaf ett hum om hur många vi blir och det blir ca 60 st :)
  • Matilda Bäcker

    Igår fick vi hem papper från skatteverket - hindersprövningen! Nothing is standing in our way now!

  • Matilda Bäcker
    prinsessanogrodan skrev 2011-04-23 10:23:37 följande:
    Visst är det härligt när pappren kommer? Jag kände lite som att "nu är det på riktigt" när vi fick pappren från Skatteverket
    Jag kände också så! Man fick liksom ett godkännande från en myndighet, då blev det väldigt på riktigt!

    Just nu sitter jag och knåpar med festprogrammet och gästpresentationer. Några fler som pysslar med sånt?
  • Matilda Bäcker
    c4trin skrev 2011-04-23 10:45:07 följande:
    Japp, e nästan klar med våra sånna..
    Vi kom fram till, efter många försök, att presentationer var svårt på vissa (pojk/flickvänner till gäster som vi aldrig träffat eller bara träffat en gång) så vi struntade helt i de och skrev "fakta" som inte alls stämmer med gästerna. Många av våra gäster kommer uppskatta detta =)
    Vissa fick fakta som är tvärt emot dem och andra som inte alls har med dem att göra, t ex "bor i skogen tillsammans med små 7 dvärgar", "Världsmästere  i trampcyckel på bakhjulet" osv.

    Själva festprogrammet delar jag gärna med mig tips om, om du vill. Skicka bara ett PM =)
    Jo det är svårt med just respektive att skriva något, men jag har frågat släktingar/vänner om de kan berätta nåt litet kort om personerna som jag inte själv vet nåt om, så det löser ett och annat :)
Svar på tråden 4e juni 2011