Inlägg från: Sebastiána |Visa alla inlägg
  • Sebastiána

    4e juni 2011

    Enligt SCB har det varit 15-16 grader i juni de senaste åren där vi ska gifta oss. Låter kallt

  • Sebastiána

    Om vi håller tummarna allihop så blir det kanske fint och soligt i hela Sverige den dagen!

    Vi ska ha grillat till huvudrätt som det är tänkt att gästerna ska gå ut och hämta själva. Inte så kul om det ösregnar direkt, och vi vill såklart fotograferas ute också.

  • Sebastiána
    Helcore skrev 2011-05-13 13:31:24 följande:
    Enligt Aftonbladet kommer sommaren tillbaka ibörjan av Juni!!! Så då måste det ju vara sant;)
    Och vi får hoppas att det fina vädret börjar redan 1:e juni och inte den 7:e!

    Jag har sån himla otur så det skulle inte förvåna mig alls om det är strålande sol de sista dagarna i maj, skitväder 3-6 juni och sedan strålande sol igen.
  • Sebastiána

    Min blivande har äntligen fattat att han inte längre kan säga "jamen det är ju ett helt år kvar tills vi ska gifta oss"

  • Sebastiána
    mikita skrev 2011-05-14 01:20:29 följande:
    Vi har också börjat bli lite oroliga för syrenerna...jäkla tidiga vår! Måste komma på en plan B, tipsa gärna om ni kommer på något.
    Jag är både orolig för syrénerna och för liljekonvaljerna. Vad finns sedan, prästkragar? Inte samma sak riktigt.
  • Sebastiána
    BomBom skrev 2011-05-14 15:17:47 följande:
    Har ni tänkt ge någon present till de nära och kära som hjälper till med saker till bröllopet, och i så fall vad? Vi har några som hjälper oss jättemycket och man vill ju visa att man uppskattar det...
    Jo det har vi och det är ju dags att fixa det nu, särskilt om något måste beställas, men vi vet absolut inte VAD. Jag skulle vilja ge tärnan ett halsband med specialgraverad text men hittar inget bra, armband finns det mycket av med såna använder hon inte... och vad ska vi ge marskalken och våra föräldrar?
  • Sebastiána
    prinsessanogrodan skrev 2011-05-14 16:36:08 följande:
    Vi ska ge vår toastmaster presentkort och tärnan ska också få det, kanske även killen som ska spela i kyrkan och kanske även min frisör/nagelterapeut/makeupartist.
    Vi ska försöka ge presentkort som passar varje person så det blir personligt trots att det är presentkort.
    När jag var tärna fick jag presentkort på en SPA-behandling. Supermysigt tyckte jag. Jag vet inte om min tärna vill ha det i present, annars är det en bra grej att ge bort.
  • Sebastiána

    Festprogrammen är färdiga, vigselprogrammen klara att skrivas ut, placeringskorten färdiga, bordsplaceringen är färdig men själva placeringskartan återstår. Min brudklänning har hämtats. Vi har börjat öva på brudvalsen och det går ganska bra

    Vi måste göra ett körschema över dagen + ett över dagen innan och kolla så att vi inte missar något. Det är egentligen det jag är mest nervös för. Vigseln är jag inte lika nervös för.

  • Sebastiána

    Jag ska flyga ner till bröllopet om en vecka. Flera gäster ska flyga ner... och så läser jag om det nya askmolnet på Island som kan stoppa all flygtrafik... igen! Ångest!

  • Sebastiána

    Nu är brudparet klart också. Jag skrev en lista på vad som återstår att göras och det är mer än jag trodde, men mest smågrejor.

  • Sebastiána
    c4trin skrev 2011-05-23 19:57:41 följande:

    Prognosen i Helsingborg 4 juni. Änsålänge ser de lovande ut iaf *håller tummarna*


    Var hittar du den prognosen? Jag kan bara se prognoser fram till fredagen den 3:e - och då ska det regna i Hässleholm .
  • Sebastiána
    mikita skrev 2011-05-25 09:00:41 följande:
    Gaahh! Nu blev jag nervös. Och sur. M2B:s bror bor söder ut och har sedan länge lovat att åka över till Tyskland för att köpa dricka till festen. Vi har skickat över pengar till honhom, med marginal, så att han inte ska behöva lägga ut. Resan har skjutits upp flera gånger. I går meddelar han att nej, han kan inte åka men han har skickat bud men en kompis...shit! Det är ju bara en helg kvar nu!!! Hur tänker han? Vem är kompisen? Hur kan vi vet att 1) kompisen gör det 2) att kompisen köper sånt vi vill ha 3) att det levereras i tid?
     Som sagt, nu blev jag verkligen nervös! Dessutom har brodern problem med att hålla i pengar och har diverse "tveksamma" kompisar. Hur kan bara göra så????

    Tack, skönt att skriva av sig. Det kanske går jättebra med allt.
    Skriv en handlarlapp, men det har ni säkert redan gjort. irriterande med folk som inte håller vad de lovar! Hoppas att det går bra.
  • Sebastiána
    Moemoe skrev 2011-05-25 09:11:27 följande:
    Bli inte nere, jag kikade igår på Stockholm, och då skulle det regna den 2:a, när jag tittade idag skulle det vara sol. Det är så osäkert när det är långt fram. Tror jag börjar lita på prognosen när det är ungefär 5 dagar kvar. Vi håller tummarna för Hässleholm!
    Ja. Hoppas det blir sol och lagom varmt i hela Sverige!
  • Sebastiána

    Vädret blir det det blir, men man vill ju ha lite koll. Om det blir regn måste vi hitta någon lämplig lokal där vi kan fotas.

    Vädret i Hässleholm den 3/6

    TV4: 20 och sol
    YR: 14 och regn
    SVT: 19 och halvklart
    Klart.se: 19 och regn

    Lite blandat minst sagt. Förmodligen spår de olika ändra fram till dagen B.

  • Sebastiána
    Ylviz skrev 2011-05-25 10:11:54 följande:
    Ja vi hoppas på fint väder i hela Sverige den 4de juni. Vad säger ni om att vi alla dansar soldansen?

    Sitter och pysslar med sånghäftet, sån tid det tar, men det känns som det snart är färdigt att skrivas ut.

    Jag beställde CakeToppern
    Du kan ju sitta och sjunga lite samtidigt
  • Sebastiána

    Försöker hitta en BH för djupt ringad rygg på nätet men hittar ingen. Tips?

  • Sebastiána

    Brudklänningen satt perfekt i söndags. Nu har jag gått ner ett kilo till av ren nervositet, men det fixar sig nog ändå.
    Jag har gjort ett nytt brudpar till tårtan, så nu har jag en reserv. Jag vet inte vilken vi ska ta - det som är stilfullt eller det som ser lite klumpigare, men mer förälskat ut... lutar åt det senare.


    Jag har hämtat nycklarna till festlokalen idag Min blivande är just nu på väg från Umeå till norra Skåne Jag tror att allt till festlokalen är nedpackat Idag ska jag packa väskan jag ska ha på bröllopsnatten I morgon ska min blivande och min mor ordna björkris Jag och min far ställer i ordning borden Sedan går jag och mamma och plockar blommor i en närbelägen skogsdunge/äng

    Jag är såååå nervös att vi glömt något!!!

  • Sebastiána

    Nu är vi hemma igen efter bröllopet. Vi tog ju en biltur genom Sverige. Det blev lite stressigt på söndagen efter städning av lokalen och packning innan vi kom iväg men sedan var det bara härligt. Skönt att kunna vara bara med varandra några dagar. Nästa år kommer den "riktiga" bröllopsdagen.

    Allt flöt på perfekt på bröllopsdagen. Det var verkligen den bästa dagen i mitt liv hittills! Jag har läst så mycket här på BT, och hört av bekanta och kollegor, om bröllop där massor av saker gått snett, men det enda som inte gick som planerat var att spettekakan sjönk ihop och blev seg i värmen. Jag får väl importera en spettekaka upp till Norrland vid ett annat tillfälle så att de får smaka en.

    Det tar nog lite tid att vänja sig vid att vara fru, men det känns härligt!

  • Sebastiána

    Så skönt det känns nu efteråt! Det var massa saker som jag oroade mig för innan, men på själva dagen tänkte jag inte ens på det. Jag hade med mig en massa extra smink så att jag skulle kunna bättra på under kvällen, men det tänkte jag inte ens på . Om vi hade haft stolsöverdrag hade jag inte lagt märke till dem heller...

Svar på tråden 4e juni 2011