Inlägg från: Moemoe |Visa alla inlägg
  • Moemoe

    4e juni 2011

    Sebastiána skrev 2011-05-25 09:02:33 följande:
    Var hittar du den prognosen? Jag kan bara se prognoser fram till fredagen den 3:e - och då ska det regna i Hässleholm .
    Bli inte nere, jag kikade igår på Stockholm, och då skulle det regna den 2:a, när jag tittade idag skulle det vara sol. Det är så osäkert när det är långt fram. Tror jag börjar lita på prognosen när det är ungefär 5 dagar kvar. Vi håller tummarna för Hässleholm!
  • Moemoe

    Nu ska jag åka iväg och hämta min klänning, den har varit och justerats. Nu ska den testas med rätt smycken och skor, super kul! 10 dagar kvar, någonting säger mig att de dagarna kommer springa iväg!

  • Moemoe
    nsdtr skrev 2011-05-25 17:21:59 följande:
    Känner att nerverna börjar spela mig ett spratt nu,,kan inte ni alla bara skriva varsina saker man inte får glömma bort,,känns som jag glömt någe men kommer inte på vad:))
    Glöm inte att packa ner bra att ha saker, typ nål och vit tråd, säkerhetsnålar, värktabletter, skavsårsplåster osv. Har en lista på allt som ska med så att jag inte glömmer.
  • Moemoe
    MrsT2011 skrev 2011-05-27 07:17:57 följande:
    Håller man på att få bröllopsnoja när man känner lättnad över att vännerna bangat den planerade after worken ikväll?? "Wohooo, nu kan jag pyssla festprogram hela kvällen istället!" Kommer vara ett asocialt, bröllopsplanerande freak den kommande veckan, ha ha!
    Haha, samma här. Ska inte planera någonting kommande vecka, bara bröllopsgrejer. :)
  • Moemoe
    Värmland2011 skrev 2011-05-27 18:03:00 följande:
    Ja det är inte många dagar kvar nu... jag vet inte vad som har hänt men jag är så känslig just nu, vill bara gråta. Jag är inte den spända personen och resonerar som så att "vad är det värsta som kan hända" så jag känner mig lugn men är så ledsen, jag har en stor klump i bröstet hela dagarna. Nu ska man ju vara glad att dagen D snart är här, jag vill verkligen gifta mig och kommer att få världens bästa man. Det mesta är fixat och själv ska jag inte göra så mycket då vi har cateringmat och bröllopet hemma i trädgårn med närmaste släkten så jag har egentligen inget att oroa mig för.
    Jag förstår precis hur du menar, jag kan också ha sådana dagar, och vissa dagar är jag helt i det blå. Tror det är mycket spänningar nu när det är så kort tid kvar, men ta det lugnt och pressa dig inte. När dagen kommer så är jag övertygad om att det kommer kännas bra! :)
  • Moemoe

    Ojojoj, vad det pirrar nu! Snart är det dags tjejer! Ska ägna den här veckan åt LISTOR, haha.Drömmer Måste skriva upp vad som ska vart, körschema, vad som ska lämnas vid lokalen dagen innan, vad som ska i min väska/tärnans väska/mammas väska. Och så ska jag förbeställa en del taxibilar till oss också, kanske är lite väl planeringsnörd men vågar inte chansa på att det finns ledigt.

  • Moemoe

    Idag satt jag och började skriva listor så allt som ska fixas dagen innan, körschema, saker som ska packas ner osv osv. Märkte att det började bli en del och att jag kände att jag inte direkt fick mer koll på läget. Men så kom jag på att jag hade ett stort 70x50 cm papper kvar från när jag gjorde vår bordsplaceringskarta, så jag skrev alla lisor på det och drog småpilar mellan det som höre ihop. Mycket skönt, nu finns allt på ett ställe. Manisk planerare någon? Glad


    Den här tiden om tre dagar sitter jag gift på vår middag, wohoo! Glad

  • Moemoe

    Nu har vi också dubbelkollat allt, är inte så mycket då lokalen står för mat dryck och allt. Men vi var där idag och gick igenom allt och lämnade bordsplacering och placeringskort. Ska träffa vår toastmaster idag och snacka lite, har kollat frisör/smink, blivande har klipp tid och jag tid för manikyr imorgon, sen är vi good to go! Har en lista på allt som ska packas ner och fixas imorgon och på lördag. Ska bara försöka komma på hur jag ska kunna sova imorgon... Drömmer Längtar!

  • Moemoe

    Imorgon är det dags! Kan ni förstå? Den här tråden startade i november förra året och vad man har längtat! Och nu är det dags! Äntligen! Dagens facebook status: "Ni vet att man brukar säga att man har fjärilar i magen, jag tror snarare jag har flygande urtidsödlor i min!" Solig

  • Moemoe

    Okej alla underbara damer och herrar, nu är det dags att göra ett sovförsök. Lycka till imorgon allihopa! Hoppas alla får en underbar dag! Drömmer

  • Moemoe

    Ja, äntligen gifta! Hade en fantastisk dag i solen. Sa ja i Stockholms stadshus 14.20 och hade fest på Nyckelvikens herrgård med kära familjen och vänner. Underbart från början till slut, romantik, god god mat och dryck, fina och roliga tal och massa kärlek. Grattis till er alla! Hjärta

  • Moemoe
    prinsessanogrodan skrev 2011-06-23 20:31:01 följande:
    Namnbytet har gått igenom
    Idag fick jag papper från Transportstyrelsen för förnyelse av körkort,äntligen är jag fru XX även i folkbokföringen
    Vad avis jag blir, väntar tålmodligt på mina papper.. :)
  • Moemoe
    MrsT2011 skrev 2011-06-24 22:21:58 följande:
    Har ni inte fått pappret från SKV ännu?? Jag fick mitt den 16 juni!
    Avis på dig med då ;) Men det är väl lite kö, några måste ju få först och några senare. *väntar väntar*
  • Moemoe
    impegno di nozze skrev 2011-08-01 15:59:48 följande:
    Jag chansar och ser om någon fortfarande läser den här tråden. 
    Har ni fått igenom namnbytet? Det har ju gått ett tag och jag har inte hört ett ord. Inte verkar vi vara gifta i några register heller..
    Hur ser det ut för er som gifte sig samtidigt som oss?
    //A 
    Ringde och frågade om mitt namnbyte, det var jätte lång kö. När jag ringde var det t två veckor efter bröllopet och då registrerade de fortfarande dem som gift sig den 2:a juni (!!!). Så det kan ta rätt lång tid. Ring och kolla hur det går för dem.
    Kärlek!
Svar på tråden 4e juni 2011