Inlägg från: 4Juni2011 |Visa alla inlägg
  • 4Juni2011

    4e juni 2011

    Har nu besällt vigselring... Är så spänd över att se slutresultatet.... Tyckte dock guldsmeden verka duktig, längtar så tills den ska hämtas =) Har ni andra bestämt/beställt ring?

    Vi träffade även fotograferna igår och det känns också bra...

    Till veckan ska vi träffa de vi funderar på att catera maten ifrån...

    Klänning är typ bestämd, ska till butiken i Januari och ta mått så de kan beställa rätt storlek...

    Vi började med inbjudningskorten i lördags så de är på g...

    Hur går det för er andra?

  • 4Juni2011

     


    Semlorna skrev 2010-12-06 16:31:08 följande:
    4juni2011Håller just på att designa min ring med hjälp av guldsmed. Visst är det spännande att se hur det blir?Sen håller morfar på att måla upp inbjudningskorten, har ingen aning om vad det blir.Inbjudningskorten och vigselringen är mina två projekt just nu så resten får vänta. Förutom hur lokalen ska inredas och vigseln har vi det mesta under kontroll inbillar jag mig.

    Ja det ska bli kul är dock svårt att beställa tycker jag utan att se ringen innan, men blir nog bra, förklarade hur jag tänkte mig och han gav en massa förslag och tips.... Ska hämtas om ca 2 veckor  ska bli så kul =) men kommer bli jobbigt att inte få börja använda den.....

    Hur festlokalen ska se ut ändrar vi hela tiden =)

  • 4Juni2011

    Min blivande är allergisk mot skaldjur så vi ska ha 2 olika sorters melon med lufttorkad skinka runt..

  • 4Juni2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-01-04 11:11:43 följande:
    Visst är det en härlig känlsa att hitta rätt klänning? Jag vill prova min klänning varje dag Den hänger i garderoben och varje gång jag öppnar garderoben tänker jag " Ska jag prova? Bara lite snabbt kanske?"

    Var köpte du slöjan? Har inte bestämt mig angående slöja...
    Tror ni att det för mycket med slöja, min klänning är ganska fluffig (tycker jag iaf) och jag ska eventuellt ha underkjol med 90 cm ring nertill så klänningen blir rätt så fluff-fluff om ni förstår? Och vi ska ha ett litet bröllop med endast 25 gäster...blir det för mycket med fluff-puff klänning och slöja på ett litet bröllop?
    Du kan allt ha slöja fast det är ett litet bröllop...
    Det bästa är att testa med klänningen och se om det passar, helst måååånga gånger e ju svårt att veta annars ;D

    Längtar oxå tills jag får hem min, e nog tur att jag inte fått hem den än, hade nog gått i den jämt :D
  • 4Juni2011

    Semlorna: Jättefina ringar.... Lite ovanlig men görfin....  Ska hämta min till veckan är så spänd =)

  • 4Juni2011
    Semlorna skrev 2011-01-13 21:45:35 följande:
    Tack. Vigselringen är från 30-talet så den är inte direkt modern.

    Så spännande! Har du visat bilder på den innan?
    Oki därför jag inte kände igen den (har luskamat varenda sid amed rinagr känns det som) Spelar ingen roll att den inte är "modern"  huvudsaken är ju att man själv gillar den... Har den gått i arv eller har ni köpt den?

    Nej det har jag inte, har inte sett den själn än =) Vi visste ungefär hur vi ville ha den så vi gick till en guldsmed som hjälpte oss utforma den genom att han förklara och rita en blyertsbild hur han tyckte den skulle se ut och vi tyckte det lät jättebra så det ska bli görspännande att hämta den.
  • 4Juni2011
    Semlorna skrev 2011-01-14 11:21:54 följande:
    Ringen hittade jag när vi var i Berlin på semester så den är inte ärvd. Hade också tänkt beställa av en guldsmed men så dök Den upp och ja, så var den min :)

    Så spännande det låter. Måste vara pirrigt att gå och vänta på den nu när det är så nära! Hoppas du visar bild på den här sen, jag blev också nyfiken nu.
    Man känner det med en gång om ringen är ens och den är som sagt jättefin och liteovanlig är ju kul att ha en ring som andra inte har..

    När jag provade en schalins ring så kände jag också direkt att så här ska den se ut och visst är det  en härlig känsla? Dock så passade inte den till min förlovningsring så det är en liknande som guldsmeden tagit fram men med större stenar, jag älskar bling bling :D
  • 4Juni2011
    MrsT2011 skrev 2011-02-15 16:23:28 följande:
    Ha ha, ja där hade du tur!

    Kan man förresten beställa frimärken med tjusigare motiv? Tyckte det här med två olika frimärken blev jättefult och tänkte förbereda mig bättre inför tackkorten...! =) Var inne på posten.se och kollade men fattade inte riktigt deras upplägg...
    Jag st'ämplade våra inbjudningskort hos posten, fick då en svart stämpel med portobet, datum etc...
  • 4Juni2011
    kandersson174 skrev 2011-02-16 13:59:06 följande:
    Ska man skriva med alla sina förnamn på hindersprövningen? Det är så dåligt av Skatteverket att de har två sidor med instruktioner för hur man fyller i en sida och två exempel på ifyllningar, men bara med personer med ett förnamn (?)
    Jag vet inte men misstänker det eftersom det står fullständigt namn, så jag skrev med alla mina, sen får skatteverket skylla sig själva om de tyckte jag var jobbig som skrev med alla namn, då får de fixa bättre exempelTungan ute
  • 4Juni2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-02-28 10:07:44 följande:
    Oh hjälp, jag har inte sett det som 14 veckor utan som lite mer än 3 månader...Det känns lättare att hantera om jag tänker 3 månader....Hjälp!
    Tänker nog tvärtom, för mig så är 3 mån = 12 v. så blev överlycklig när jag nu fick 2 veckor till Skrattande
  • 4Juni2011
    Tittski skrev 2011-02-28 11:20:59 följande:
    Alltid skönt med extra tid... *ler* för mig försvinner 4 veckor då jag ska utomlands oxå...så jag har 10 veckor kvar.. =0S
    Ja det gör det ju, men se det som en tid då du kan vila upp dig på...
    Jag har börjat renovera i vår tvättstuga då jag känner att jag behöver annat att tänka på...  Är nog en typisk bridezilla som måste ha stenkoll och allt ska vara fixat nu... Skrattande
  • 4Juni2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-02-28 11:51:01 följande:
    Det är just det, att det är mer påtagligt om jag tänker i veckor istf månader...då blir jag nervös och helt plötsligt känns det som att vi inte kommer hinna ha ha ha....

    Vi har detta kvar: beställa ring,träffa prästen,fixa mannens kläder, beställa tid hos frissan.beställa blommor, träffa fotografen för att bestämma tid och antal bilder etc, min klänning ska ändras lite så det blir väl ett par rundor hos sömmerskan,beställa placeringskort och festprogram, bestämma menyn och meddela antal gäster till Fredgagården , bestämma tårta, det är egentligen ingenting som är akut och den del kan jag göra på nätet (placeringskort tex)  men nu när jag ser allt jag skrivit så får jag panik och undrar hur vi ska hinna allt!

    Det känns som att det är så mycket som kräver tid (tid att träffa präst, tid att träffa fotograf etc....och jag har väldigt svårt att få gå ifrån jobbet och jobbar till efter 18 många dagar och efter 18 verkar det vara svårt för fotograf,präst,florist etc att kunna ses...jag blir så stressad av detta - just att jag kommer behöva gå ifrån jobbet...och att det ska tjatas på en trög motvillig chef (som är världens ungkarl och inte förstår ett dugg av att planera bröllop)
    Jag försökte förresten få beställa buketten häromdagen men floristen tyckte att vi skulle återkomma när det var ett par veckor kvar till bröllopet
    Ta det lugnt bara, ni hinner, jag har märkt att ju mer jag stressar upp migöver att det är kort tid kvar, dessto mindre får jag gjort, därför som jag påbörjat renoveringsprojekt...
    Jobbigt med motvillig chef.... Du kan inte träffa dem på helger? Vi har fått gjort så då båda två pendlar och inte är hemma förrän runt 6...
    Jaha vad konstigt, vår florist tyckte det var kanon att vi var ute i god tid så att han lättare kunde planera..
  • 4Juni2011
    nsdtr skrev 2011-02-28 17:03:05 följande:
    ja tusan,,nu är det verkligen inte långt kvar :) det jag har mest panik över är 2 saker,, det ena är att min tärna råka bli gravid o ska ha i april,,så vi kan inte leta klänning förräns efter det,,det andra är att jag håller på att rimma på alla gästerna har kommit halvvägs men nu är det tvärstopp,,kommer ingenstans:( håller på att leta kostym till barnen men lindex va inte så rolig,,men vill heller inte slänga ut tusenlappar på deras kläder,, någon som har tips???
    Har du kollat halens och ellos?
  • 4Juni2011
    Matilda Bäcker skrev 2011-03-21 13:18:08 följande:
    Jo men jag är inte säker på att jag får en sån hippa iaf. Jag hintade lite till min tärna att jag såå önskar att få en möhippa och att hon kan ju prata med min sambo om hon behöver ha kontaktuppgifter till mina andra vänner, de hon inte känner. Då sa hon att neeej, de får ordna nåt eget, jag vill göra nåt själv med dig.

    Jahopp, det var inte riktigt som jag tänkt mig även om det är en fin tanke. Men vi får se vad det blir av det hela..
    Kan ju va så att hon lurar Skrattande Blir säkerligen bra i vilket fall som helst...
  • 4Juni2011
    mysan33 skrev 2011-03-23 16:26:37 följande:

    nu sitter jag och väntar på svar från alla som är bjudna men det verkar som att folk tänker vänta tills osa datumet som är 2/5. tänkte inte på när jag bestämde det datumet, att det kunde varit bra med ett tidigare datum=)


    vad har ni som osa? vi vill ju börja beställa alkoholen som kommer från tyskland och handla även andra saker men just nu vet man inte hur mycket som behövs. men det är väl bara att vänta och se


    Vi hade faktiskt osa söndag 6 mars. Vi skickade ut våra i januari och vi var rädda att folk skulle glömma osa så vi satte ganska tidigt..
Svar på tråden 4e juni 2011