Inlägg från: Semlorna |Visa alla inlägg
  • Semlorna

    4e juni 2011

     


    Myskulla skrev 2010-11-23 22:56:59 följande:
    Semlorna: Håller tummarna  =)

    Tack!

  • Semlorna

     


    Myskulla skrev 2010-11-24 22:19:10 följande:
    Semlorna: När ska du hämta den? 

    Mina föräldrar hämtar ut den imorgon, den hann inte bli färdig innan jag åkte hem. Nervöös!

  • Semlorna

     


    Myskulla skrev 2010-11-26 17:24:33 följande:
    Hur gick det med den bröllopsklänningen? Hoppas den är ren och fin nu =)    

    JA, den blev jättebra! Kemtvättskillen skröt om att han var bäst i stan som fick ren den. Åh, jag är så glaad *dansar omkring*

    (tack för tumhållningen och att du kom ihåg)

  • Semlorna

    Angående färgtema

    Vi ska ha citrongult och lime och då använda frukter som en del av dukningen. Härliga gröna äpplen, lime och citroner känns somrigt, fräscht och färgglatt vilket är perfekt för oss. Sen blir det mycket cremevitt till det.

  • Semlorna

     


    impegno di nozze skrev 2010-12-01 20:18:36 följande:
    Det här känns som en pinsam fråga för alla verkar ha sådan koll. Med vad har man de här "save the date" korten till? Är de någon sorts komplement till de vanliga inbjudningskorten?

    Man kan skicka dom för att låta folk veta att dom inte ska boka in något just det datumet. Det är alltså inte en inbjudan med info om tid, plats osv utan enbart ett sätt att be dom om att hålla datumet tomt. Skickas ut först och sen kommer unbjudningskorten närmare själva bröllopet. Vi kommer inte skicka ut save the date eftersom dom vi ska bjuda redan vet om när.

  • Semlorna

    6 månader kvar :)

    Inbjudningskort och vigselring arbetas med just nu och jag väntar på att få förslag kring design, spännande! Annars är det lugnt med planerandet och pysslandet för oss men ska ta tag i det igen efter jul tänkte jag.

  • Semlorna

     


    Matilda Bäcker skrev 2010-12-06 12:37:54 följande:
    Jag har nu gjort en ny version av monogrammet, den ligger i mitt bildgalleri.Att skriva namnen snett blev konstigt tyckte jag så nu skrev jag dem under varann (med mitt namn först) och så vävde jag in ett &-tecken i monogrammet i bakgrunden. Jag har fortfarande färgerna som hör färgtemat till, men mot vit bakgrund nu.Bättre/sämre?

    Bättre! Förstår inte riktigt meningen med M & W men mycket mer stilrent och enkelt.

  • Semlorna

    4juni2011
    Håller just på att designa min ring med hjälp av guldsmed. Visst är det spännande att se hur det blir?Sen håller morfar på att måla upp inbjudningskorten, har ingen aning om vad det blir.

    Inbjudningskorten och vigselringen är mina två projekt just nu så resten får vänta. Förutom hur lokalen ska inredas och vigseln har vi det mesta under kontroll inbillar jag mig.

  • Semlorna

     


    Matilda Bäcker skrev 2010-12-06 17:33:19 följande:
      Tack :)Det är antingen M W för våra (framtida) gemensamma initialer, eller två stycken M som är sammanflätade :) Dubbeltydigt alltså, vilket jag tyckte var lite finurligt :)

    Okej, om det är pga efternamnet är det mycket mer logiskt. Trodde det enbart var förnamnen och då blev det konstigt med MW istället för MM

  • Semlorna

    Nej nu är det slut på julledigheten och dax att ta tag i bröllopsplanerandet igen!

    Hittade kostym till sambon och vigselring till mig på nyårs-semestern i Berlin. Helt oväntat men vi är väldigt nöjda. Kostymen blev en svartmönstrad, rätt slimmad Hugo Boss. Ringen blev en rödguldsring med diamanter som troligtvis gjorts på 30-talet i tyskland. Helt underbar är den och jag kände direkt jag fick den på fingret att den var MIN MIN MIN! Ska bara minska den lite i storlek och fundera på vad som ska stå i så är ringpysslandet avklarat för ett tag framöver sen.

    Måste försöka få inbjudningskorten att bli klara under januari också så får jaga på morfar lite med designen. Annars går det mesta enligt planerna och jag känner mig avslappnad eftersom det händer så mycket hela tiden med planerandet.

Svar på tråden 4e juni 2011