Inlägg från: Värmland2011 |Visa alla inlägg
  • Värmland2011

    4e juni 2011

    Herregud vad folk måste bry sig om detaljer... kan de inte bara "rätta in sig i ledet" på ER dag. Jag tycker det är bra att ni talar om vad det är som gäller, alla är inte intresserade att ha en kamera i ansiktet i tid och otid, det ska kännas bekvämt för er.
  • Värmland2011
    Tittski skrev 2011-02-28 18:21:57 följande:
    Men kan du inte göra nått av mötena på lunchen el nått då? Cool 
    Vi Fick hem våran hinderprövning idag, gubben sa att de va ju trevligt och jag är helt lyrisk *haha* Jag har faktiskt funderat på om jag kommedr gråta och de tror jag verkligen även om jag intalar mig nu att jag inte kommer de *ler* mm mina tärnor kommer jag inte kunna titta på de kommer stor gråta och typ skratta av lycka för våran skull och mamma och de kommer gråta *haha* Du får gråta så mycket du kan nu så du gråtit av dig de absolut värsta tills de är dags *ler* 
    Hur lång tid tog det från det att ni skickade in hindersprövningen tills dess att ni fick den tillbaka?
  • Värmland2011
    Myskulla skrev 2011-03-19 17:50:59 följande:
    Ohh vad svårt det var med ringar, var på guldfynd och testade lite, men känns som om
    man får gå dit och testa lite till. Hittade en som var bättre än andra, vi får se vad det blir.

    kampanjen håller på till tisdag kväll iallafall, så vi har ett par dagar till på oss. 
    Lycka till! Själv har jag varit inne på Smycka i min stad säkert 38 gånger innan jag kunde bestämma mig men nu är den beställd i alla fall.
  • Värmland2011

    Det är så bra att läsa att det är fler än jag som inte är klar. Vi ska vigas hemma och har bestämt med en vigselförättare och ska träffa henne i april men inget datum bestämt än. Vi ska ha partytält i trädgårn och det lånar vi av ett par kompisar som även har bord och stolar. Ring har jag beställt och den ska vara klar 2/5. Det är klart att vi ska ha buffé men inte vad vi ska ha för mat och tårta, ska träffa hon som har cateringfirman i början av maj. Min blivande har kostym ska bara köpas en ny skjorta och slips. Jag har bestäm vad jag vill ha för håruppsättning och har provgjort den en gång hos frissan, ska göra det igen. Mitt stora bekymmer är vad jag ska ha för klänning... i dag sa min blivande att han tyckte jag skulle ha en vit klänning och det är inte alls vad jag har tänkt. Jag får nog tänka om då jag så att han blev besviken när jag inte hade tänkt så.

  • Värmland2011

    Jag fick ett sms från min syster idag som påminde mig om att det BARA är två månader kvar och att jag inte har någon klänning än! Hon är superstressad över att jag inte har skaffat någon klänning än... jag ska inte ha någon speciell klänning utan tänker vänta tills dess att vår/sommarklänningarna kommer ut i affären. Man kan nästan tro att det är hon som ska gifta sig Solig

  • Värmland2011

    Ja det är inte många dagar kvar nu... jag vet inte vad som har hänt men jag är så känslig just nu, vill bara gråta. Jag är inte den spända personen och resonerar som så att "vad är det värsta som kan hända" så jag känner mig lugn men är så ledsen, jag har en stor klump i bröstet hela dagarna. Nu ska man ju vara glad att dagen D snart är här, jag vill verkligen gifta mig och kommer att få världens bästa man. Det mesta är fixat och själv ska jag inte göra så mycket då vi har cateringmat och bröllopet hemma i trädgårn med närmaste släkten så jag har egentligen inget att oroa mig för.

Svar på tråden 4e juni 2011