Inlägg från: Myskulla |Visa alla inlägg
  • Myskulla

    4e juni 2011

    Hänger på jag med, vi är inne efter att leta organist nu, då vi inte kan ta kyrkans egna, då de är lediga just den lördagen, men vi ville ha den lördagen, så då får vi fixa egen.


    Har ett par stycken som jag kan fråga, men vi vill höra de först hur de spelar ochså ska de gärna kunna spela åt en solist också, för det skulle vi vilja ha.


     


    6 månader 22 dagar, bäst att börja nu då =)


     


    Klänning håller jag på att titta på, har kollat runt på butikshemsidorna vad de har för märken och sen på deras hemsidor.


    Har några krav, ska vara lång, fin och inte baraxlad, men det verkar som de flesta klänningar är baraxlade.


    i februari blir det bröllopsmässa i Malmö, men nästa söndag är det bröllopsmässa på grand hotell i Lund, så dit tänkte jag gå en liten sväng. =)

  • Myskulla

    Nu är detta gjort för oss:


     


    Pastor,kyrka,församlingsgård,frisör.


    Jag åkte till en frisör här i Lund som hade goda rekommendationer och de ska vara med på mässan på söndag, så då vill jag ju ha en plats på min bröllopsdag, så det har de fixat nu.


    I början på februari ska jag höra av mig igen om tid för konsultation och se vad det blir, har ju medellångt hår, så det kan man göra rätt mycket med. =)


     


    Ohh vad jag längtar till söndag nu, ska fixa barnvakt också, då sambon ska iväg och träna då och på bröllopsmässan vill jag inte ha med mig sonen.

  • Myskulla

    Hur gick det med den bröllopsklänningen? Hoppas den är ren och fin nu =)


     


    Semlorna skrev 2010-11-25 08:26:45 följande:
      Mina föräldrar hämtar ut den imorgon, den hann inte bli färdig innan jag åkte 

     

  • Myskulla
    Semlorna skrev 2010-11-27 10:46:24 följande:
      JA, den blev jättebra! Kemtvättskillen skröt om att han var bäst i stan som fick ren den. Åh, jag är så glaad *dansar omkring* (tack för tumhållningen och att du kom ihåg)
    Härligt att höra, kemtvättskillen var nog stolt =) härligt att den är klar nu, nu är det bara några månaders väntan innan det är dags för vår stora dag. =)

    ***********


    Jag ska komma på ett färgtema, men det är svårt vad det kan bli. Finns så många fina färger ju.

  • Myskulla

    Nu tjejer, 6 månader och 7 dagar kvar tills vår stora dag.


    Sitter här och kollar lite på brudmarscher, många fina från Dalarna.


    Jag kommer ju från Dalarna i början, så jag skulle nog vilja ha en utgångsmarsch från Dalarna, få se vad den blivande maken tycker om de jag lyssnar på. Det kan ju bara bli en.


     


    Ingångsmarschen har fästmannen komponerat själv och redan skrivit ut den till orgelnoter.


     


    Imorgon ska han åka till en annan kyrka och lyssna på en organist och se om han är bra och ledig och vill och kan ställa upp för oss. Vi har ju en egen pastor och ska till en annan kyrka en helg då den kyrkans organist är ledig, så då får vi ha en egen.


    Men kan inte denna organist, så finns det ju flera som tur är, men vi vill gärna att organisten kan kompa en solist också.

  • Myskulla

    vårt datum är ju kristihimmelfärdslördagen och det händer ju att många reser bort, och just 2011 blir den ju extra lång när nationaldagen infaller på måndagen.(bra med save the date-kort)


    Praktiskt när man har långväga gäster, vilket vi kommer ha. Vi får gäster från Tyskland också,var bjuden på deras bröllop 2007 och de har nu två barn, så tyska kommer vi få prata en del, har anlitat min bror som tolk på bra ställen.


    ********


    Är det fler som har bjudit internationella gäster?

  • Myskulla

    5 månader och 9 dagar kvar nu, 3e  januari ska jag iväg och prova brudklänningar, det ska bli spännande. =)

  • Myskulla

    Nu ni tjejer, idag hittade jag min brudklänning. Tog med mig min syster till butiken och letade runt lite,
    personalen tog fram några klänningar till och den första klänningen som jag provade var verkligen klick, jag blev lite tårögd när jag fick se mig i den.

    Jag provade ju resten också, och sista var också fin, men kanske mycket dyrare då det var fler detaljer på den och det blev inte riktigt den "jag/min "känslan, 

    Sen så köpte jag en slöja till och skor också, så det har jag nu.
    Det blev en Kik-Marie. =) 

Svar på tråden 4e juni 2011