Inlägg från: AnnaOchAndreas |Visa alla inlägg
  • AnnaOchAndreas

    4e juni 2011

    Hej!

    Hoppar in i tråden jag med! Här har vi inte planerat särskilt mycket alls!!! Ni andra verkar så himla förberedda, så jag blir nästan lite nervös.

    Kyrkan är i alla fall bokad, och  vi har prelbokat några festlokaler som vi dock inte hunnit titta på och bestämma oss för än. 

    Inbjudan kommer jag att skicka ut tidigast mars/april någon gång. Jag ville ha "save-the-date"-kort som var lite speciella, så vi tryckte upp kylskåpsmagneter och lade med i julkorten. Förhoppningen är att våra gäster sätter magneten på kylskåpet och minns datumet så att de inte bokar något annat just då.

    Färgtema är nästan bestämt. Jag lutar åt vitt, silver och lavendel. Men inget riktigt bestämt än.

    Klänning tycker jag är svårt. Jag vill ha en klänning med axelband som är breda nog att dölja bh-banden. När jag surfat runt verkar det inte finnas alltför många sådana modeller. Jag är i alla fall inne på att köpa klänningen istället för att hyra. 

    Värdpar kommer att vara toastmadame och toastmaster hos oss. Vår toastmadame är även vår bröllopskordonator, så jag litar på att hon ser till att allt blir klart i tid!

    Vi kommer att gifta oss kl. 16 och efter det blir det middag med dans. Det lutar åt att vi kommer att ha festen på ett hotell med festvåning. Vi har dock inte bestämt riktigt vad vi ska bjuda på för mat. Förrätten är svårast tycker jag.  Jag totalvägrar Toast Skagen. Till varmrätt lutar det åt att det blir helstekt oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Efterrätt lutar vi åt att hoppa över och köra på kaffe till tårtan istället. Min M2B älskar choklad, så det lutar åt att det blir chokladtårta med skal i vit choklad. Några förslag på bra förrätt?

    Som ni märker är det en hel del kvar. Men jag är full av tillförsikt, det är ju 5 månader kvar! 

Svar på tråden 4e juni 2011