• Piiiip

    Vi ska gifta oss i Värmland..

    Här är en till Karlstad-brud. Min sambo är också tidsoptimist (eller helt utan tidsuppfattning...). Jag har gjort en kalender i exell där, förutom månad, vecka och veckodag också räknar ner. Varje dag är bara en smal liten, liten rad.

    En kväll satte jag mig ner med sambon och dels hade jag en lista med saker som behövde göras och så hjälptes vi åt att skriva upp det i kalendern. Han vill helst att saker sker på helgerna... plötsligt var alla helger innan bröllopet fulla. Problemet var att vi fortfarande hade många saker kvar att göra... Så nu är kommande veckodagar fulla... men då har vi det mycket luftigare veckorna just innan bröllopet.

    Han är helt med på att det är bättre att vi gör undan saker nu och har självmant tagit på sig flera uppgifter som t.ex. fotografkontakten, cateringkontakten, fixa kläder åt sig själv. T.ex. vigselringen tittade vi ut för länge sen, en dag kom han hem med den redan fixad - helt utan min vetskap. Supersmidigt!

  • Piiiip

    Hej alla värmlandsbrudar!

    Möte med prästen om ett par dar, spännande! Är det något speciellt jag ska fråga?

    Träffat en av de möjliga kantorerna och fått inside-information om den andra, känns jättebra för de verkar så duktiga båda två!

    Prästen är också så gullig, naturlig och okonstlad. Jag tror att det kommer kännas äkta med henne och att båda våra familjer kommer känna sig bekväma med gudstjänsten.

    Vi har valt sånger, men vi har svårt att hitta noter... någon som har tips?

    Och vart, vart i hela Karlstad kan man hitta pappersservetter med "linne liknande kvalité"? De på ICA var som sandpapper!

    Blivande maken har hittat snygga skor på Hugos och en riktigt fin kostym på CGC. Valet står mellan cremefärgad, ljusgrå eller blågrå väst och kravatt.

    Jag letar skor och smycken just nu medan klänningen sys hos en toppen sömmerska i Kristinehamn.

    Vi har provätit bröllopsmiddagen och den blir bra. Dessutom har vi spikat tårtan och mina föräldrar (vin-experterna) spånar vidare på drycken. Inbjudan har gått ut och jag har fått glada tillrop från vänner som tycker att vi har fina kort och är glada över att bli inbjuda, det värmer!

  • Piiiip

    Tulinn högtidskläder, tror jag butiken heter. Det är Lindhan som syr åt mig. =) Jag ska på nästa klänningsprovning här i början av maj och jag har höga förväntningar!

Svar på tråden Vi ska gifta oss i Värmland..