Inlägg från: elisabettan |Visa alla inlägg
  • elisabettan

    Vinterbrudar

    För övrigt så var ju du Lindahl grymt snygg i din frisyr, har du någon närbild på bara den? Flört

  • elisabettan
    Lindahl skrev 2011-01-19 18:28:12 följande:
    Nu mina vänner är mitt galleri uppdaterat med lite färska fina bilder från vårt underbara nyårsbröllop....bilder på festlokal etc kommer vid ett senare tillfälle då vi inte hade egen kamera med oss....
    elisabettan: vill du ha fler bilder på frisyre så säg bara ifrån...har fler.... fy f-n vad jag trivdes i den, och den lilla tiaran oxå....
    ÅHHHH!!!!!!!!!! SÅ underbara bilder! Ni ser sååå lyckliga ut! Du är otroligt vacker, som en dröm! Solig Älskar ditt hår, och vill gärna se fler bilder på den om det verkligen är ok. Det är typ så jag vill ha det, med tiara dessutom!

    Din bolero, var den hyggligt varm? Den ser varm ut. Vart var det du köpte den nu igen? Kan absolut tänka mig en en sån! Jag blir lycklig bara av att se era fina bilder, de var lite små bara. Svårt att se detaljer.

    GRATTIS igen!
  • elisabettan

    Nu är jag på jakt efter underkläder.

    Var inne på Twilfit igår och blev så besviken. Hittade ingenting och personalen var inte särskilt intresserade av att hjälpa mig heller. Min känsla av besvikelse kan delvis bero på att jag ite känner igen mina bröst längre. Har tappat 25 kilo och  mina bröst är numera bara tomma påsar och det känns förfärligt, jag mår superdåligt av det. Vet inte vad jag ska ha för BH. Måste ha en utan axelband dessutom, så jag får inget stöd från dem för att hålla upp påsarna.

    Några tips?

  • elisabettan
    Ocean Bride skrev 2011-01-25 20:28:39 följande:
    Du har inget "Triumph" butik nära dig? Där handlar jag alla mina underkländer. Oavsett butik har jag alltid fått väldigt bra service..
    Berätta för dem om hur du känner och vad du behöver så kan de säkert hjälpa dig.
    Mycket tråkigt att du inte fick hjälp på twilfit!! Men jag har för mig jag tidigare hört att de inte alltid är så bra på bemötande mm.. Lycka till i BH-djungeln!!
    Var faktiskt inne i en Triumph-butik i lördags. Det var rea i hela butiken och personalen tittade inte ens upp när vi klev in.... Blev lite besviken där med. Jag är kanske för känslig helt enkelt. Men när det var rea på allt kändes det utplockat och inte särskilt seriöst.

    Tack för hjälpen!
  • elisabettan
    Ocean Bride skrev 2011-01-25 22:31:58 följande:
    Ja det förstår jag verkligen!! Då hade jag också blivit besviken!!
    Hmm, ja, reor kan ställa till det lite..

    Du har inte funderat på en sån här www.freebra.se/ ? Har inte provat själv, men det verkar som det ska funka bra.. Finns att köpa i vissa butiker.
    En freebra är inte att tänka på! Kollade in den på Twilfit och passar inte oss som inte har särskilt fasta bröst...... Haha!Skäms

    Jag hittade denna butik: http://www.kvinnligtunder.se/butiken.aspx. Kommer nog att ta mig dit.

    Tack Lindahl för dina tips. Ska kolla in ä'ven detta såklart!
  • elisabettan

    Haha! Idag  har jag träffat Lindahl IRL! Skrattande
    Jag knyckte hennes supersnygga bolero och hårsmycke i ett naffs! Nu kommer jag bli, förhoppningsvis, lika vacker som hon!

    TACK!Solig

    För övrigt så känns det ok med planeringen för oss. Har fixat med placeringskorten nu. VÄntar fortfarande på att prällen ska höra av sig så vi kan få ett ok på vigselprogrammet.

    Hur går det för er?

    Det har ju varit iaf tre bröllop i helgen. HAr ni inga berättelser och bilder tjejer?

  • elisabettan
    Ocean Bride skrev 2011-02-01 19:49:24 följande:
    Jag tänkte det samma, att det måste varit bröllop i helgen!!

    Vad härligt att du kunde få hennes bolero och hårsmycke, fantastisk bra!!
    Vi kollar lite på alla trycksaker, ska göra dem själva utifrån tjockare A4 papper.. Men vi kollar efter vad vi vill ha för tryck mm. Lång tid kvar så vi testar lite och gör om och testar igen =)
    Har beställt tygprover från kina för att eventuellt beställa klänning..

    Exakt en månad kvar för er idag väl, Elisabettan?! =) Spännande!!
    Jepp, helt otroligt! Bara 28 dagar kvar, hur gick det till? Kan inte riktigt förstå att det snart är dags! Har längtat i åtta år! Hjärta

    Ser fram mot lite bröllopsberättelser nu, men de har kanske inte kommit ur förtrollningen än! Skrattande 
  • elisabettan
    Ocean Bride skrev 2011-02-01 20:20:22 följande:
    Ja, då var det på tiden Flört att det blir av nu..,
    haha, nä förtrollningen aknske sitter i ett tag =)
    Hoppas det!

    Vad kul med lite tygprover, visste inte att man kunde få det. Har du någon särskild typ av klänning i åtanke eller fantiserar du fortfarande mest bara runt?
  • elisabettan
    Ocean Bride skrev 2011-02-01 20:31:39 följande:
    Vill ha en med ganska mkt spets tror jag.. Men det är under planeringsstadiet.. =)
    Men jag ska få tygprover på det som kommer vara klänningen "under" spetsen. Mer så att jag vet om jag vill ha vit, ivory eller light champange.. =)
    Spännande! LÅter fint, oavsett färg!

    LYCKA TILL!
  • elisabettan
    Lindahl skrev 2011-02-01 21:46:44 följande:
    VARSÅGOD!!!!

    Det var så lite så...superkul att få träffa dig, kan knappt vänta med att få se hur vacker du blir omgiven av is i vit klänning etc...
    Lovar att det kommer bättre bilder från bröllopet snart, och jag kommer helt klart att skicka bättre bilder på frisyren till dig....
    OHHHH; tackar! Ser jag fram mot!
Svar på tråden Vinterbrudar