Inlägg från: elisabettan |Visa alla inlägg
  • elisabettan

    Vinterbrudar

    Lindahl skrev 2011-01-02 10:49:44 följande:
    Det började med att vårt värdpar på festen började med att vår bröllopsfest skulle invigas som alla andra stora fester, med att man klipper bandet som på alla stora invigningar...problemet var att det fanns inget band...
    Så det blev ju att börja leta i lkalen för deras del, dom stod lite och funderade på snörningen på min klännning men beslutade sig för att det blev inte bra, så det blev min pappas slips som rök....(var dock planerat men ni skulle sett våra miner, tårarna rann nästan och alla andra gäster reagerade oxå) tills dom såg min pappas min....då blev det stora skratt när det halades fram en ny slips....
    Haha, vad roligt! Lite oväntat, men fyndigt!
  • elisabettan
    Lindahl skrev 2011-01-02 21:27:08 följande:
    Väldigt oväntat, men ändå inte när jag tänker efter....det var just därför vi valde dessa två som värdpar, dom känner oss båda både invändigt & utvändigt, bak & fram, upp & ner...
    Detta var lite vad som behövdes för att "bryta isen" så att säga...
    Men fy f-n vad kul det var.....
    Bra val mao! Ser fram mot att få se lite bilder. Är du nöjd med skor och jacka?
  • elisabettan
    Lindahl skrev 2011-01-04 20:00:24 följande:
    Vi hade som förrätt: Cesarsallad med grillad kyckling, vitlökskrutonger & parmesancremé.
    Som huvudrätt hade vi buffé: Sotad kyklingfilé med honungsgrillade grönsaker, cajunbiffar med chilimarinerad mango, vitlkösdoftande potatisgratäng, pastasallad rosso pesto, rödvinsreduktion, basilika & tomat vinegrette, färskostcremé med spenat & oliver, 2 olika sorters kalla såser, baugetter, smör & tapenade.
    Till efterrätt: Chokladmousse med vitglänsande saltlakritskross och färska hallon.

    Kaffe och tårta med avec serverades senare på kvällen....
    Men SLUTA NU!Tungan uteHJÄLP vad jag blev hungrig!Solig Så inni helsike så gott det lät! Bara därför måste jag lägga in den meny vi ska ha! Håll till godo:

    Alla rätter serveras på is, eller med is- tillbehör.

    Blåbärsgravat älginnanlår med torkad svamp och rapsolje- crème
    * * *
    Confiterad röding med rotselleri, sikrom, samt päron
    * * *
    Stekt renfilé serverad med potatis fondant, bräserad renbog,
    syltlök, samt en kryddig lingongelé
    * * *
    Lavendelbavaroise med åkerbärsås och chokladpärlor
  • elisabettan
    Cuddly skrev 2011-01-05 12:03:05 följande:
    Håller med. det där lät som en höjdar måltid till ett bröllop.
    tACK! blir hungrig varje gång jag tittar på den! Haha!
  • elisabettan

    Är det någon av er som har råkat på en handmuff när ni surfat runt? Eller har ni något tips på var jag skulle  kunna få tag i en?

  • elisabettan
    ALLIMA skrev 2011-01-10 21:18:38 följande:
    Nu är vi gifta! I lördags var vårt magiskt vackra och underbara bröllop! Det blev ännu bättre än jag vågat hoppas på och det är med viss vemod man känner att den vackra klänningen och slöjan ska man aldrig mer bära, jag kommer sakna all planering och fix...Lycka till alla ni som fortfarande väntar! Kram från en mycket lycklig fru
    Grattis! Det låter som en lyckad dag, så härligt. Gärna lite bilder när du har tid! Flört
  • elisabettan

    Idag är det 42 dagar kvar! Det känns magiskt! Börjar bli dags att knyta ihop lösa trådar nu. Var i kontakt med floristen i Kiruna och det visade sig att jag inte kommer kunna ha den bukett jag vill. Lite trist, men det är bara att tänka om!

  • elisabettan

    Ville ha en droppformad bukett, gärna som sitter runt min handmuff. Men hon kunde inte garantera att blommorna skule klara det. Hon rekommenderar en tät rundbunden bukett. VIlket iofs också är ett alternativ, men inte det vi hade tänkt oss.

  • elisabettan
    Lindahl skrev 2011-01-19 16:34:24 följande:
    Jag upptäckte att det var bra med olika alternativ när det gällde blommor och buketter...jag var själv helt insnöad på vita kallor till en början men efter lite samtal med en utbildad florist så ändrade jag mig och hon fick fria tyglar men körde på färgtemat och jag fick som jag ville, en "busig" bukett med mycket nyårskänsla med vita rosor, grönt av olika slag, björngräs som var sprayat i svart och några frostigt silvriga kulor i den. Blev helt underbar....
    Jasg håller med om att det kan vara bra att vara öppen för förslag, men både floristen och frisören vill ju ha något att utgå från. Så det blir till att täbka efter noga!

    Till helgen ska vi till en interflora för att se lite bilder och prata lite om olika alternativ, om ett par veckor ska jag klippa mig och slinga. När jag bokade tiden idag bad jag om att få lite tid till konsultation om vad jag skulle passa i för frisyr. Jag skulle få det gratis, trots att jag inte ens ska göra håret hos henne sen, Det var sjysst tycker jag.

    Annars väntar vi på att prästen ska ringa så vi kan färdigställa vigselprogrammet. De bör ju kolla genom och godkänna innan vi kör vidare på det. Hur såg erat vigselprogram ut Lindahl?
Svar på tråden Vinterbrudar