Inlägg från: Jan2011 |Visa alla inlägg
  • Jan2011

    Vinterbrudar

    Hej alla vinterbröllopsplanerare!
    Jag och min blivande gifter oss 1/1 2011, det är ganska exakt bara en månad kvar!!
    Är det fler än jag som tycker att det fortfarande känns som att det är massa tid kvar? Jag tror inte jag har fattat att det är så snart...
    Alla frågar om man fixat allt och har koll på saker och ting, hur ska man kunna veta det? Det är ju inte direkt så att jag gift mig förr. Är det någon som snabbt vill summera vad man borde ha kvar att planera när man har en månad kvar till den stora dagen?

  • Jan2011

     


    ALLIMA skrev 2010-12-01 16:21:24 följande:
    JAN 2011 ! javisst är det nära nu. 8/1 för vår del...tror jag har rätt bra koll men ...? Måste försöka hinna sitte i helgen och gå igenom allt...Ska träffa prästen på fredag.

    Ja NU är det nära!!! =) Är du nervös?

  • Jan2011

     


    ALLIMA skrev 2010-12-01 18:47:41 följande:
    Jo du...nervositeten kommer mer o mer. Tyvärr tänker jag bara på allt som kan gå fel...Är riktigt orolig för att nån i familjen eller oss brudpar ska bli sjuk.....kommer bada i handsprit!!! Själva då? Hur går det med allt?

    Ja, det är ju helt klart en större sjukdomsrisk på vintern än på sommaren. Det är väl bara att hoppas på det bästa. Själv är jag inte direkt nervös, men jag drömmer massa jobbiga drömmar om diverse saker, typ att jag inte hinner gå till frissan för håret och sminket och att jag inte hinner ta på mig klänningen så jag får gifta mig i helt vardaglig utstyrsel...
    Jag hoppas att det går bra med allt, men som sagt så har jag ingen direkt erfarenhet av hur det ska gå med allt :P

Svar på tråden Vinterbrudar