• uppoch­hoppa
    Äldre 5 Nov 13:11
    63218 visningar
    452 svar
    452
    63218

    Vinterbrudar

    Cuddly, Umeå, Februari 2012
    Chex, Älvsborgs fästing, 12 Februari 2011
    Sockersmulan, Lund, December 2010
    Brudförförstagången, ---, 29 Januari 2011
    Wonderfulsord, ---, 29 Januari 2011
    Jojsan80, ---, 12 Februari 2011
    Liiine89, ---, 11 December 2010
    Ocean Bride, ---, Februari
    Uppochhoppa --- 12 febuari 2011


  • uppoch­hoppa
    Äldre 5 Nov 13:12
    #29

    i helgen bor vi på hotell skeppsholmen och börjar sätta bordsplaceringen, skönt att vara ute i god tid. Vi har 90 gäster som tackat ja!


  • uppoch­hoppa
    Äldre 9 Nov 11:16
    #60

    Vi har 90 gäster, baar fyra tackade nej, vi hade tänkt att kanske bjuda in några till efter nejtack, men känner oss nu nöjda med den lista som är så vi skippar det.

    Skönt att ha det klart tidigt!

    För oss återstår pyssel med bordsplacering ( har gjort version 1.0) - svårt vill jag lova! festprogram, placeringslappar, placeringskartor, boka fast dj's och brudgummens kläder. Har inte heller beställt några blommor ännu.

    ris - svårt - jag vill helst inte få ris kastat på mig, tar nån med sig kastar de väl det, men vi bjuder inte på det, däremot rosenblad... har köpt fake på ebay, men nu slås jag av tanken... nån ska ju städa upp dem, samt - hoppas de inte kan färga av sig på klänningen!? hjälp! de är orangea så det skulel verkligen vaar katastrof... får testa att blöta upp dem tror jag. gillar tomteblossgrejen, men de brinner ut på nån sekund...


  • uppoch­hoppa
    Äldre 12 Nov 11:28
    #90

    Tre månader på dagen... Oh, it's getting closer!
    Februaribrudar - kom ihåg hindersprövningen!


  • uppoch­hoppa
    Äldre 12 Nov 14:41
    #93

    ja, tror det är fyra månader. Min mardröm är att handläggningstid och grejer ställer till det, så jag tänker absolut skicka in i tid! :)


  • uppoch­hoppa
    Äldre 13 Nov 10:41

    Idag går vi danskurs mellan 13-16! hepp hepp!


  • uppoch­hoppa
    Äldre 15 Nov 10:06

    Det här med brudvals alltså. Inte så himla lätt. Gick kurs i helgen på Kulturama, Tobbe och Helena från Let's dance, även om de är grymma instruktörer så är det riktigt svårt att få till. Vi övade både wienervals och vanlig . Phu... mest av allt skullejag bara vilja dansa en vanlig tryckare men mannen har bestämt att det ska bli vals, lätt för honom som kan dansa... jag vill inte vara nervös och så med klänning o klackar o allt. Scary!


  • uppoch­hoppa
    Äldre 23 Nov 21:53

    Vi gifter oss borgerligt, ska snart börja fila på själva akten. Låtarna är klara till in och utgång och solosång, men vi ska fundera på egna löften. I så fall skriver vi nog dem tillsammans och övar dem, så de inte känns som att an håller tal...det kommer jag inte klara i den stunden tror jag inte...


     


    Vi hade tänkt ha blomblad, har beställt orangea från kina, dvs fake, men inser nu att då måste ju någon städa bort dem. Tomtebloss som är långa är kanske bättre... men samtidigt, då blir det mycket att hålla i för gästerna, både bubbel, tomtebloss o sen ska de fram och kramas?!  hrm, svårt!


     


    För övrigt letar jag inspiration till festhäfte. INget sådant "barn pratar om kärlek" utan mer finstämda saker, eller roliga detaljer, fina allsångslåtar. Vet att jag hört någon låt där gästerna liksom får uppgifter " alla som har kjol, ställ er upp vid er stol" typ..men hittar inte dne låten nu. Någon som har tips?


  • uppoch­hoppa
    Äldre 1 Dec 23:21
    elisabettan skrev 2010-12-01 20:22:17 följande:
    Vad har ni hittat för varma kappor, tjejer?
    Jag har köpt vit fuskpäls från Topshop! 1500 pix, men den kan jag ha senare också, fin naturvit nyans som blir bra på dagen B.

     


  • uppoch­hoppa
    Äldre 7 Dec 22:21

    Kul tårta!


     


    själv sitter jag med festprogrammen och vrider och vänder!


  • uppoch­hoppa
    Äldre 8 Dec 23:58

    I min blogg tipsar jag om en pälsbolero med korta armar, finns både bild och prisuppgift samt inköpsställe, ganska billig faktiskt! Den kan säkert passa några av er som fortfarande jagar alternativ att ha över axlarna vid kyla.


    www.brollopslycka.blogspot.com


  • uppoch­hoppa
    Äldre 14 Dec 17:02

    På torsdag får jag tre tärnklänningar levererade till jobbet med dhl, de har transporterats från Kina. Vi är ytterst nervösa över den orangea nyansen..men håller tummarna!
    Mindre än två månader till bröllopsdag nu, så vi hoppas att de kommer sitta som gjutet på alla tre. Tur annars att vi nu har lite tid att förändra dem på eller inse att vi slängt pengarna i sjön och får köpa nya. To be continued...


     


    Ta ett kliv mot dina mål! - uppochhoppa.se
  • uppoch­hoppa
    Äldre 17 Dec 12:51

    Det finns på bik bok nu, en bolero i vit päls som var fin!


    Ta ett kliv mot dina mål! - uppochhoppa.se
Svar på tråden Vinterbrudar