• liiine­89
    Äldre 2 Nov 15:46
    63951 visningar
    452 svar
    452
    63951

    Vinterbrudar

    Jag och min blivande ska ha bröllop nu den 11e december 2010. Tycker det är mysigt med en massa snö och ljus (om det nu kommer snö hehe) .. Jag vet inte hur man ska kunna beskriva själva känslan man har för ett vinter bröllop, mer än att det är mysigt, mörkt, massa ljus som värmer, doften, ja allt! :D

    Ett höst bröllop är också fint, med alla färger på löven i träden.
    Dock hade jag inte kunnat ha ett sommarbröllop, eller ja inte i juni, juli alldeles för varmt tror jag. Blir inte lika roligt då värmen tar kål på en hehe..

    Så vi tog december, och tror det kommer bli underbart :)

  • liiine­89
    Äldre 2 Nov 16:06
    #8

     


    Cuddly skrev 2010-11-02 14:57:42 följande:
    Vi hade tänkt nästa år men så blev min blivande allvarligt sjuk. Nu mår han bra så vi tar upp planeringen och har mer eller mindre helt bestämt oss för feb 2012. Kommer nog att vara typ en 40 gäster skulle jag tro. Gästlistan är inte helt spikad precis som planeringen. Vi vill också ha massor med levande ljus så vigseln kommer nog att bli kring 15. Kyrkan ligger alldeles bredvis restaurangen som vi tänker boka upp så däremellan kommer vi att ha massor med marschaller. Vi vill ha lite roliga bröllopsbilder, dvs. inte de allra mest klassiska blandat med bilder från vigseln och middagen och bröllopsdansen. Färgerna kommer att vara lila silver och grönt med lite inslag av brunt och självfallet vitt :) Massor av levande ljus. Inte tema snö i varje fall... Så långt har vi kommit.  Funderar på att sprejfärga kvistar och sådant i silver och hamurgröna eller hjärtanpåtråd på borden tillsammans med vita blockljus. Tror det skulle bli riktigt fint. Håller med, på vintern vet man vad man får. Hur har du tänkt dig med bröllopsklänningen? Det käns som att det lätt blir kallt i en baraxlad, men samtidigt vill jag inte ha längärmad klänning. Jag har en liten dröm om att hitta en super fin kappa.. päls är inte riktigt min grej, speciellt inte eftersom jag är allergiker... Vad tänker du kring det?

    Oj, det är 1 ½ år tills dess. Fast det är bra att vara ute i god tid om man ska bjuda många gäster. Och all planering, hur man ska ha det. Kolla upp lokaler osvosv.. Hoppas det blir bra iaf, och skönt att höra att din blivande mår bra igen. 

Svar på tråden Vinterbrudar