Inlägg från: tonårsmorsa |Visa alla inlägg
  • tonårsmorsa

    Tantvarning – om igen!

    Hej allihop! Här kommer en "gammal" tant och kikar in.

  • tonårsmorsa

     


    TinkerBelle skrev 2010-11-04 09:31:49 följande:
      Hallå där hur är det? Det var jääätelänge sedan!

    Hejsan! Jo, det var visst ett tag sen. Senaste året har varit stormigt, så BT har inte riktigt fått plats i livet. Det verkar som det hänt en del här också, med bebisar och ex och annat som hör livet till. Så nu gör jag ett nytt försök att hänga här och träffa både gamla och nya tanter. 

  • tonårsmorsa

     


    TinkerBelle skrev 2010-11-17 13:39:50 följande:
    Jag har så ont i huvudet idag.Är lite orolig att jag lyckats plocka på mig något förkylningsvirus.Har inga andra symptom förutom huvudvärk i vänstra sidan....

    Hoppas det går över snart. Jag har haft något kombinerat illamånde/huvudvärk den här veckan och jag har verkligen aldrig ont i huvudet.

  • tonårsmorsa

    ThinkerBelle: Vad trist att du inte trivs med chefen. Har ni ingen chef högre upp som ni kan vända er till med er kritik? Ni får väl hota med att säga upp er allihop annars. Min förra chef trivdes jag inte alls med. Hon bara krävde och tog oss anställda för givet. Aldrig att vi fick höra något uppskattande. Nu har jag en toppenchef. Hon visar ofta uppskattning och är också väldigt förstående när man inte är på topp. De senaste två åren har jag haft jobbigt privat, men jag har alltid kunnat prata i förtroende med min chef. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte haft det stöd jag har idag.

    Kjell Präst: Tur att de hörde av sig och inte trodde du lämnat ett väldigt generöst bidrag. Jag har funderat över om jag skulle märka om jag t.ex. fick dubbla räkningar. Skulle väl bara betala och se glad ut. Och då får man väl hoppas någon hör av sig.

  • tonårsmorsa

    Åh Fjosok, det låter som om du haft en underbar kväll. Bara att gratulera!

  • tonårsmorsa

    Funderar på om jag ska plocka ner de påskgula gardinerna och sätta upp ett par mer neutrala istället (de påskgula har hängt sen i påskas). Men det blir nog jul ändå. Har i alla fall lyckats trilla köttbullar och fixa sillen. Här blir det enkelt i år. GOD JUL på er alla!

  • tonårsmorsa

    Canta och MittiPrick: Vilket spännande projekt ni verkar haft ihop. Vill höra, vill höra!

Svar på tråden Tantvarning – om igen!