• Elvism­or
    Äldre 29 Oct 16:50
    11858 visningar
    11 svar
    11
    11858

    Ravlunda bränneri, Druidvillan Trelleborg eller Hemv.gården i Kyrkheddinge?

    Hej!


    Jag och sambon står i startgroparna för att boka bröllopslokal och kyrka. Skulle vara väldigt tacksam om någon har varit på Ravlunda bränneri, Druidvillan i Trelleborg eller Hemvärnsgården i Kyrkheddinge och vill dela med sig hur det var. Ravlunda bränneri är det vi vill helst då vi gärna vill använda oss av ångtåget, men har på känn att det är dyrt. Har inte fått svar av dem ännu. Tar också gärna emot andra tips runt om i Skåne. Allra helst vill vi ta med egen alkohol och tårta.


    Om någon varit i Kyrkheddinge - tyckte ni att trafiken störde när ni var ute föt t.ex. brudskål?


    Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Ravlunda bränneri, Druidvillan Trelleborg eller Hemv.gården i Kyrkheddinge?
  • Elvism­or
    Äldre 30 Oct 13:12
    #3

    Har fått svar från Ravlunda bränneri och förutom maten och alkoholen (som man ju måste ta genom dem) ska de ha 14000 kr i lokalhyra. Lite för dyrt för oss. Maten skulle vi kunna få för ca 300 kr/person (buffé). Hon tipsade istället om Ravlunda skola, så det ska jag kolla upp. Nån som varit där möjligen??

  • Elvism­or
    Äldre 30 Oct 21:54
    #5

    Syrinx, vi har inte bestämt kyrka ännu, utan letar festlokal först. Om det blir Ravlunda så blir det nog Vitaby kyrka (där stannar tåget), i Kyrkheddinge kyrkan där osv. Imorgon ska vi åka och titta på Druidvillan så vi får se vad vi tycker om den...

  • Elvism­or
    Äldre 31 Oct 10:23
    #7

    Vi har tänkt slutet på maj eller början på juni, beroende på när det är ledigt. Men nu vill jag bara boka, känns som om tiden springer iväg och inget är bestämt. Du då, när ska ni slå till?

  • Elvism­or
    Äldre 9 Nov 20:52
    #10

    Violator: vi preliminärbokade två datum i maj och juni i Kyrkheddinge så det är nog inte helt sant. Men visst har de mkt att göra. 


    Nu har vi iaf bestämt oss. Vi kommer att gifta oss i Vitaby kyrka på Österlen den 28 maj. Den ligger uppe på en kulle med full utsikt över havet, helt otroligt vackert. Sen kommer vi att ha festen i en gammal folkskola i Ravlunda. Vi har också hyrt ett ångtåg som kommer att ta gästerna till kyrkan och sedan oss alla en lite tur innan festen. Vi är mkt exalterade över att vi hittat detta och tycker det känns helt rätt!

Svar på tråden Ravlunda bränneri, Druidvillan Trelleborg eller Hemv.gården i Kyrkheddinge?