Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 23

    Trist när det bara är surt o inte ens går att titta på ev lösningar, ens för att försöka räkna på och utvärdera dem.

    kram!

  • anne på grönkulla

    Jobbigt läge. Jag vet ju hur mycket ansvar du tagit för henne och hur mycket det betytt för dig, samtidigt är ju ditt ansvar störst för dina barn. Hade en liknande diskussion med svågern nyligen som länge drömt om att kunna göra nåt för en handikappad kille de mötte utomlands för många år sen, men där de då inte hade ekonomiskt möjlighet - nu nör de kanske skulle haft råd är han både så stor och så rotad och deras ansvar för sin egen familj så stort att de fått avskriva iden. Det är så svårt sånt där.

    Här har jag annars tagit en dust med SJ om ombokning av en tågresa på fredag där tåget ställts in, istället får vi åka en timme tidigare men första klass - så ingen helt dålig lösning.

  • anne på grönkulla

    Stackars janos att behöva vara sjuk på semestern! Men skönt att komma bort ändå o få lite sol kanske?

    själv har jag tillbringat helgen med mamma o syster yster.

    Är det möjligen Cm's dag idag? *ställer in chokladrutor o bubbel o firar fredag hela veckan!*

  • anne på grönkulla

    Kram till Hilde oxå!

    Jag förstår precis, det finns få saker som retar mig så mycket som människor som tycker att deras verklighet och synsätt är den enda möjliga. Och det finns många såna, och man kan inte alltid välja bort dem. Jag har ju tur som har fler att välja på och kan begränsa de där mer insnöade typerna.

    O mest är jag nog eg trött på mig själv, jag mal samma visa i huvudet hela tiden och det är bara adrenalinpåslag, inte verklighet. Måste ta mig samman o leva i mitt eget liv.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23