• janos

    Äntligen fredag del 23

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-22= 30.015 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 23
  • äntligen på väg

    Grattis CM

    Tråkigt att saker och ting verkar gå emot dig nu Janos . Hur går det med nätterna, får du sova nåt? Hoppas du känner dig bättre!

    Här har vi oxå haft lite oroliga nätter ett tag. Dels har Wilma vaknat och varit lite orolig och dels har katterna fört väsen när de vill in eller ut. De sistnämnda har jag inte mycket tålamod med längre. Härom natten räknade jag efter och insåg att jag blivit väckt 8 gånger sen jag gick och la mig. Och katterna stod för flertalet. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. De jamar högt så jag kan liksom inte ignorera dem utan måste rusa upp direkt innan de väcker Wilma. Och när de vill in slår de på den låsta kattluckan vi har på kontoret så att det låter i hela huset så man måste skynda sig upp då med. Och vi kan inte ha den öppen för då släpar de in allt möjligt läskigt .
    Ja, ja... snart blir det kallare och då kommer de att vara rätt nöjda med att bara vara inomhus hela nätterna om jag känner dem rätt .

  • janos

     


    anne på grönkulla skrev 2010-11-14 16:47:03 följande:
    KÄnns det ok då janos eller bara jobbigt?

    Det är okej samtidigt som det känns jobbigt, för man vet att det går så fort innan det är dags för den vanliga vardagen. Jag skulle lätt kunna vara hemma på heltid i många år till med mina grabbar.

    Jag har ett fantastiskt stöd av maken, som gör allt för mig, för att jag ska kunna vara hemma längre. Kärlek!!

  • janos

     


    äntligen på väg skrev 2010-11-14 20:01:43 följande:
    Grattis CM Tråkigt att saker och ting verkar gå emot dig nu Janos . Hur går det med nätterna, får du sova nåt? Hoppas du känner dig bättre!Här har vi oxå haft lite oroliga nätter ett tag. Dels har Wilma vaknat och varit lite orolig och dels har katterna fört väsen när de vill in eller ut. De sistnämnda har jag inte mycket tålamod med längre. Härom natten räknade jag efter och insåg att jag blivit väckt 8 gånger sen jag gick och la mig. Och katterna stod för flertalet. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. De jamar högt så jag kan liksom inte ignorera dem utan måste rusa upp direkt innan de väcker Wilma. Och när de vill in slår de på den låsta kattluckan vi har på kontoret så att det låter i hela huset så man måste skynda sig upp då med. Och vi kan inte ha den öppen för då släpar de in allt möjligt läskigt . Ja, ja... snart blir det kallare och då kommer de att vara rätt nöjda med att bara vara inomhus hela nätterna om jag känner dem rätt .

    Det är inte sååå farligt äpv, även om det är lite tungt just nu.

    Ang nätterna så är dom mycket bättre. Jag har slutat med mjölk helt för min och Lukas del. Både han och jag mår mycket bättre av det. Nu vill jag få ordning på mat och sovtider och rutiner lite bättre, innan jag provar mjölk igen.

    Tråkigt att katterna håller igång dig om nätterna. Som mamma så behöver man all sömn man kan få. Att det sen dessutom inte är ens barn som håller en vaken är ju trist. Hoppas att det blir kallt och mörkt fort (???) hos er, så att du får sova bättre snart.

  • äntligen på väg

    Tack Janos. I natt väckte dom mig bara en gång och Wilma sov gott hela natten så jag känner mig riktigt utvilad idag. Har minusgrader och frost här nu så det är väl därför katterna håller sig lugna kan jag tro. Hur kallt har ni hos er nu?

  • janos

    I morse var det -20 grader. Tur att jag hade kontorspapper att göra idag, så att jag slapp skylla på något annat när jag inte kände för att vara ute.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23