• janos

    Äntligen fredag del 23

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-22= 30.015 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 23
  • Fru Hilde
    anne på grönkulla skrev 2011-06-30 21:31:55 följande:
    Hejja Hilde! Var snuten snygg?
    Ha ha tänkte inte på det då, men snuten var faktiskt väldigt snygg Cool
  • Fru Hilde

    Anne = Packångest ? {#emotions_dlg.djavulsk}

    Problemet var nog inte att han var snygg. Snarare att jag var uppjagad och verkligen vill bli av med trafiken som försigår hos en granne som bor närmare oss än vad som är trevligt. Jag hade mer att berätta än enbart vad den onyktre föraren hade för sig under gårdagen men samtidigt vill man ju vara kort och koncis och inte svamla med småsaker så informationen inte tas på allvar. Vi har en granne som har något begåvningshandikapp och som dricker och har en hel del besök av traktens alkoholister och traktens ungdomar. folk som som inte är tillförlitligt. och som antagligen langar sprit. Vill slippa ha sånt intill tomtgränsen när man har små barn. 

  • janos

    Tjena tjejer!

    Vart tar mina dagar vägen??? Jag som brukar vara så duktig på att titta in här. Hmmmmm.

    Grattis FRU Emelie. Låter som att ni hade en underbar dag. Vad roligt!

    Hilde, hos dig händer det alltid massor. Inte många veckor kvar vad jag förstår, men dom är tunga och jobbiga på slutet. Hoppas att dom kan hjälpa dig med förkylningen på vc.
    Polisjakt, fy så spännande! Och en snygging i köket är ju aldrig fel. Trist att inte kunna känna sig säker med barnen ute.

    Apg, önskar dig en underbar semester och resa med maken, trots packångest. En månad på vift lät intressant. Vart hamnar ni??

    Kram på er allihopa! På återseende. Kramar i massor

  • Fru Hilde

    Tjenare Janos och alla andra också förståss.

    Nu har min graviditet äntligen blivit officiell. Åtminstone vad gäller FK. Tänka sig att det bara tog flera månader av knepigt trubbel för att få ordning på det byrokratiska skyfflandet. Jag kan heller inte begripa varför problem uppstått, men livet blir nog enklast om jag låter bli att försöka få rätsida på den biten. Jag får vara nöjd med att numera vara gravid.... Gravid och det med bara en månad kvar med bebis i magen.  Måste varit det fantastiska stolpskottet på FK som jag hade kontakt med sist. Undras hur hon hanskades med mitt ärende egentligen, eftersom de inte kunnat hitta det förränn nu. ska bespara er alla detaljer... för de är snurriga och fåniga. Min gissning är helt enkelt att stolpskottet tryckt på fel tangenter på datorn typ och därmed försvann jag ut i intet. Vilken enorm tur att jag blev upphittad igen. *not* och får tillbaka rätt SGI. Knarr knarr och morr morr.  ringde till FK idag och fick tack och lov tag på en helt vanlig människa som begrep hur man skulle rätta till vad det nu var som behövde rättas till.

    Håller för övrigt på att försöka köpa bil. Jag gillar ny bil, men avskyr många bilförsäljare. Hjälper inte heller att jag av ren princip aldrig vill köpa en bil efter prislappen. Viss prutning måste till annars känner jag mig ju lurad. Obestämd  Vi provkörde en bil igår. Idag ringde säljaren mitt i världens värsta gråtattack från sonen. Enligt honom hade han en ny intressent på bilen och ville få vårt svar idag, ja och så en massa annat säljdravvel. Jag vet inte vad jag svamlade om ärligt talat under det samtalet, men när vi lagt på blev jag ärligt förbannad. Hade det nu inte varit så att just den här säljaren har några bilar inne som är intressanta så skulle jag ta mitt pick och pack och aldrig höra av mig igen. Nu är det bara att skaffa sig is i magen och syna eventuellt bluffande på bästa möjliga sätt. Jag blir bara så stressad ibland... och så blir jag jättesur eftersom jag vet att det är precis det säljaren vill att jag ska bli. Gah!

  • janos

    Äntligen fredag och äntligen semester för maken!

    Grattis till den kortaste graviditet jag känner till Hilde......och lycka till med bilsäljaren.

    Imorgon ska husvagnen packas och på söndag drar vi söderut. Vi får väl se hur långt vi hinner och orkar. Kram på er!

Svar på tråden Äntligen fredag del 23