Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 23

    Ja, det var lite otydligt, kanske typiskt med hur jag känner mig. Både och! Vi var jättepaffa både över att inse att jag var gravid (så långt som till att det kunde bli ett barn tänkte vi nog knappt) och sen mindre än en vecka senare över att det gick snett.

  • anne på grönkulla

    Ja det var verkligen inget jag önskar nån. Även om det var rätt lindrigt o kroppen nog tog hand om det för egen maskin, men det är påfrestande både fysiskt och psykiskt. Lite för konkret för min smak, och utanför min kontroll dessutom, typ.

    Janos, du är toppen! Jag förstår känslan av att vissa dagar är blä, men du är toppen!

  • anne på grönkulla

    nja, gå i stan - jag vet inte, jag liknar mest Bambi på is känns det som. -p Men kanske ändå enklare än snödrivor, vem vet? Har försökt erbjuda mormor hjälp att handla eller så så hon slipper försöka ge sig ut iaf.

  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag!

    Idol har jag aldrig sett (ska man det för att vara med?) men På spåret kan jag tänka mig. Vi har just veckohandlat, men ikväll får vi hämtpizza. Skönt att slippa tänka på sånt i helgen och samtidigt inte laga mat ikväll!

  • anne på grönkulla

    På spåret kan vara superkul! Men jag ser det himla sällan. Ser himla lite på tv alls faktiskt. Har liksom tappapt vanan o saknar det inte heller.

  • anne på grönkulla

    långa sjukor i kombination med annat slit tar någ knäcken på de flesta

    själv leker jag chef den här veckan, alla chefer i min värld är bortresta.

  • anne på grönkulla

    Haha, vem vet - du får fråga nån av dem som drabbas! Kruxet är att flera av dem eg är mer erfarna än jag, men jag får ändå ledartröjan när min närmsta chef är borta - så det gäller att trampa lite försiktigt.

    Men jag gillar det, har ju haft en del arbetsledning förut och detta är i och för sig annorlunda, då alla är väl erfarna och väldigt självständiga men ändå roligt att ha mer överblick o tänka till lite när folk ber om råd.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23