• janos

    Äntligen fredag del 23

     


    äntligen på väg skrev 2010-11-14 20:01:43 följande:
    Grattis CM Tråkigt att saker och ting verkar gå emot dig nu Janos . Hur går det med nätterna, får du sova nåt? Hoppas du känner dig bättre!Här har vi oxå haft lite oroliga nätter ett tag. Dels har Wilma vaknat och varit lite orolig och dels har katterna fört väsen när de vill in eller ut. De sistnämnda har jag inte mycket tålamod med längre. Härom natten räknade jag efter och insåg att jag blivit väckt 8 gånger sen jag gick och la mig. Och katterna stod för flertalet. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. De jamar högt så jag kan liksom inte ignorera dem utan måste rusa upp direkt innan de väcker Wilma. Och när de vill in slår de på den låsta kattluckan vi har på kontoret så att det låter i hela huset så man måste skynda sig upp då med. Och vi kan inte ha den öppen för då släpar de in allt möjligt läskigt . Ja, ja... snart blir det kallare och då kommer de att vara rätt nöjda med att bara vara inomhus hela nätterna om jag känner dem rätt .

    Det är inte sååå farligt äpv, även om det är lite tungt just nu.

    Ang nätterna så är dom mycket bättre. Jag har slutat med mjölk helt för min och Lukas del. Både han och jag mår mycket bättre av det. Nu vill jag få ordning på mat och sovtider och rutiner lite bättre, innan jag provar mjölk igen.

    Tråkigt att katterna håller igång dig om nätterna. Som mamma så behöver man all sömn man kan få. Att det sen dessutom inte är ens barn som håller en vaken är ju trist. Hoppas att det blir kallt och mörkt fort (???) hos er, så att du får sova bättre snart.

  • janos

    I morse var det -20 grader. Tur att jag hade kontorspapper att göra idag, så att jag slapp skylla på något annat när jag inte kände för att vara ute.

  • janos

     


    anne på grönkulla skrev 2010-11-17 18:03:07 följande:
    - 20? Jösses! O jag klagar över hösten o mörkret...Här har jag vart lite låg ett tag, men börjar så sakteliga komma igen - för att inte bli för långrandig så kan jag väl bara säga att jag haft ett tidigt missfall. Inget jag önskar nån, även om det nog var relativt lindrigt både fysiskt och känslomässigt - nog så jobbigt utan att innehålla större dramatik och katastrofer.

    Tjejen då! Vad tråkigt att höra! Du vet väl om att här inne får man vara låg hur mycket man vill. Hoppas att ni har stöd av varandra. Tänker på er! Kramar i massor!!!!!

    *=0=*

  • janos

    Förlåt, men jag förstår inte. Var det beskedet över en graviditet eller beskedet över ett missfall, som ni blev paff över. Jag har aldrig gått igenom ett missfall, men har vänner som gjort det. Känner att jag inte har några bra ord att komma med idag, men skickar en kram istället.

    Hoppas att du kan återhämta dig snart. Tänker på er! Stor kram

  • janos

    Idag har jag en sån "där" dag, när jag känner att jag inte duger, inte klarar av något, är en dålig mamma, är trött, inte räcker till och är ful som stryk dessutom.

    Ska passa på att muttra idag, så blir jag en bättre människa imorgon!!!

  • janos

    Äntligen fredag!

    Tyvärr så blev inte min självkänsla nå bättre idag........kanske imorgon istället!

    Tack för era värmande ord! Jag skulle nog bara få behöva en bra natts sömn, så tror jag att jag skulle må lite bättre just nu. Fredagskramar!

Svar på tråden Äntligen fredag del 23