Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Trist med att behöva göra stora köp man inte ens är sugen på.

    Själv har jag vart på vift från min egen dator ett tag. Visserligen online, så ni har sett mig på FB. Men nu är jag hemma och ledig några veckor. Ska försöka vila upp mig inför hösten. Jag ska byta arbetsuppgifter igen (men är kvar på samma avdelning) - och får en befordran på kuppen.  

  • anne på grönkulla

    Skönt med en lösning som inte innebär ett köp av nåt dyrt som ni ändå inte vill ha eller vill skaffa.

    Här håller maken på att plocka ihop lånad campingutrustning, han ska sova 3 nätter i tält nästa helg.

    I övrigt är jag fortfarande trött trött, men är ledig 2 veckor till o har bara lösa planer med familj o vänner - sånt man i längden blir glad av. Så det blir nog bra! 

  • anne på grönkulla

    Frifräsarannonserar begagnade kläder i min fb-status - 3 st sommarklänningar o ett par byxor. Nån som vill nappa? Byxorna är nästan oanvända.

    Annars har jag haft en ljuvlig tjejkompishelg med mat, kultur o stockholmskt uteliv o kompishäng i överdoser. Mycket mycket trevligt.  

  • anne på grönkulla

    Sover han dåligt? Mycket nya intryck att bearbeta? Jag hör annars kollegan som konstaterar att sen 2- o 4åringen började på nytt dagis med fler större barn så är det sån fart att de däckar totalt när de kommer hem!

  • anne på grönkulla

    Men kram till janos!

    Då får jag väl samla mod också och berätta att vi ska få en bebis i höst. Rätt oplanerat och jag mest gapar av förvåning...

    Men janos, gumman, är det hur E mår eller orden i diagnosen som känns jobbiga? Om han kan få stöd som han behöver och mår bra av så är det väl en bra sak, trots allt - även om jag förstår att ordet/stämpeln känns tungt. 

Svar på tråden Äntligen fredag del 23