• janos

    Äntligen fredag del 23

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-22= 30.015 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 23
  • Fru Hilde

    Trevlig helg allihop. 

    Själv har jag en hyfsat bra dag så jag njuter så länge den varar.  

  • Cybermamman

    Ojojoj, var i hela friden har jag varit då? Trillade ner mellan en flyttkartong och skurhink och kom nyss lossFörvånad

    Sådärja, då har vi äntligen flyttat klart, det blev som ett värre maratonlopp, nu vill jag aldrig mer flytta. Jo det är klart, lite snö har vi skottat oxå, eller få se nu, mycket kanske det var.

    Nu har jag lite att läsa igen i tråden ... grattis Hilde, hoppas att du får bli lite piggare, tur att Rut finns

    Hoppas att detta året blir bra för oss alla, janos, nu kommer jag att sitta på altanen hela sommaren och vänta på besök när ni rullar förbi Flört

    apg, visst är livet klurigt. Ramlade över detta citat idag "livet kan bara förstås baklänges men måste levas framlänges" tänkvärt eller hur. Ibland är det tur att man inte vet, man får liksom hänga med och vara glad för hur det blir.

    Kram till er alla
    Eder vän i cyberrymden
    Cm


    Snöskor
  • anne på grönkulla

    Jadå, framlänges är det!

    Här har vi stressbryt efter att inte haft internet på hela helgen, men jäklar vad jag fick undan i strykkorgen på kuppen...

    Kul att se dig CM!

    Hoppas Hildes pigghet håller i sig och janos haft det toppen.

    Kram till alla!

  • Fru Hilde

    Nja inte jättepigg, men definitivt mindre illamående och kräks. Alltså är jag på det hela taget mycket nöjdare.

    CM väldigt kul att se dig igen!!! Låter spännande med flytt, även om det är jobbigt också.

    Jag har föresten fått roliga nyheter igår. Eller jag tyckte det var roligt. Maken däremot fick skrämselhicka.
    Jag var på läkarbesök på specialmödravården igår. Läkaren frågade hur jag ville göra med snitt, vilket sjukhus osv. och då kläckte jag ur mig att min innersta önskan nog skulle vara att föda vaginalt om man nu får och kan det efter att ha gjort två snitt. Läkaren såg inte det minsta förvånad ut utan sade att det brukar gå alldeles utmärkt att få föda vaginalt men hon ville titta i mina förlossningsjournaler först. Efter att hon ögnat igenom läkarens anteckningar från föregående två förlossningar så sade hon att hon inte såg några som helst hinder för en vaginal förlossning. Min livmoder är antagligen i bra skick och jag hade ett bra värkarbete förra gången, det var bebisens läge som ställde till problemen. Maken är fortfarande väldigt skrämd från förra gången då han trodde att jag dog när jag krampade på operationsbordet och de slängde ut honom ur lokalen. Han vill nog helst bara att nästa födsell ska gå så snabbt så han inte hinner blinka ska prata med min BM för han behöver faktiskt få lite mer lugnande info och stöd denna gången. Önskar att Aurora-samtal kunde finnas för pappor också...  

  • anne på grönkulla

    Stackars herr Hilde - jag vet inte vad jag ska säga för att peppa!


    Jag har shoppat en väska (med syrrans födelsedag som ursäkt, hon ska få den) på Marimekkos rea idag - galet snygg var den!

  • Fru Hilde

    Fick dåliga odds på vårt Kub-test igår också så på måndag ska jag göra moderkaksprov. Känns lite tungt just nu. 

  • janos

    Hemma igen efter en helg i södern. Nu försöker vi komma ikapp på kontoret. Har suttit alla lediga stunder jag haft idag. Blir en heldag imorgon också.


     


    Fru Hilde skrev 2011-01-26 20:27:32 följande:
    Fick dåliga odds på vårt Kub-test igår också så på måndag ska jag göra moderkaksprov. Känns lite tungt just nu. 

    Vad tråkigt att höra! Tänker på er! När får ni svar på moderkaksprovet? Blir det samma dag? Kram

  • Fru Hilde

    JAg gissar att det kommer ta ngn vecka innan jag får svar, men snabsvaret skulle rent teoretiskt kunna vara färdigt i slutet av nästa vecka gissar jag... men vågar inte hoppas på det. Det blir alltså att hoppas och hålla tummarna. 

  • anne på grönkulla

    *kramar om Hilde*

    Upplys mig, vad visar ett moderkaksprov?

    Här fick jag lite extra arbetsuppgifter idag, världen är lite rörig och kollegor går på knäna, så jag får ta en del av omfördelningen. Det bör inte vara ett jätteproblem de närmsta 2 veckorna eller så. O imorse lyxade jag o köpte latte innan jag kom till jobbet - gud vad gott det var! Se där, jag försöker hitta tillvarons ljusglimtar!

  • Fru Hilde

    Moderkaksprovet tror jag kan ta reda på de vanligaste kromosomförändringarna och några andra åkommor, men jag är faktiskt inte säker på hur mycket de kan få reda på, bara att jag kommer få ett definitivt säkert svar på om barnet har DS eller de andra trisomierna. Jag tror egentligen att man kan få reda på mer från ett fostervattenprov, men då måste man vänta fram tills vecka 15 med att göra det och ytterligare ngn eller några veckor på svar. Alltså kändes moderkaksprovet mycket bättre för då slipper jag vänta och undra lika länge.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23