Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Äntligen fredag del 23

    aaah!! måste bara få berätta! är så glad! (och för andra kan det verka fånigt) 

    har fått mitt paket från Tvins! det är 6 nya aire bra - Bh:ar! underbart bekväma!! har väntat på dom i drygt en vecka och dom är underbara! nu kan ja slänga mina förbaskade skit-BH:ar och köra med dessa 6 nya i många år! och tack vare det sätt dom är utformade på, så om jag skulle bli gravid och få enorma katakomber, så behöver jag inte köpa nya BH:ar då dessa anpassar seg efter kupstorleken! man behöver bara samma storlek som man har i övrigt (jag har Small)  6 st för 800 spänn, visst dyrt, men om man tänker efter, man (jag i alla fall) köper annars en BH för.. tja.. 300 kr.. och då har man köpt på ett ställe där man får hjälp och så... men nu har jag 6 STYCKEN för 800 kr, 

    kan ju beskriva som som.. de ser ut som en sport-BH helt enkelt. :) de färger jag har är svart, vit, beige, rosa, cerise och röd, och de kan användas som "underplagg" oxå till klänningar och liknande med V eller U-ringning. :))))  

    tyvärr har jag ganska små meloner, men nu är de i alla fall i en bekväm BH som ger dem en bra form trots den lilla storleken. ^^ gubben gillade dom oxå ;) 

    tack frö att jag fick berätta, är bara SÅ GLAD!!

    i övrigt händer inte så mycket.. har börjat sommarjobba :P 

Svar på tråden Äntligen fredag del 23