Inlägg från: mri |Visa alla inlägg
  • mri

    28 maj 2011

    50 dagar kvar nu. Nyss var det 100. Det går undan.  Idag beställde vi blommor. :)

  • mri

    Här går det fint, tack vare listor, listor , listor. 

    Har delat in allt som ska göras i 2-veckors-perioder. Är det inte fixat ena veckan så ska det vara fixat nästa. Sen är det på med nästa två-veckors-göromål.   Tiden går fruktansvärt fort nu när det närmar sig.  Är massor att göra varje vecka  (delar även in sånt som inte har med bröllopet att göra just nu för att få hjärnan att funka), ska både gifta oss,  bygga hus och har massor av kvällsjobb att göra.  Enda sättet för att inte allt ska braka just nu är listor, med dem kan jag slappna av lite än så länge.

  • mri

    Har haft en hippa, i februari.  Men väntar på min "riktiga".  En magkänska säger mej att jag ligger risigt till på långfredagen men det får tiden utvisa. :D

  • mri

    I dag ska jag göra min morrongåve-fotografering. Är ganska nervös, men det ska bli en rolig erfarenhet och jag hoppas bilderna blir till belåtenhet för m2b. :)

    Igår var det exakt en månad, datumsmässigt till den stora dagen, nu kommer det om möjligt gå ännu fortare framöver!

    Har inte så mycket att tillägga i porgramdisskussionen för våra toastmasters har bannlyst oss ifrån den avdelningen. :)   Vi har dock beställt framsida från Kortdesign och sen kommer de fixa trycket på en enes jobb. Så word har funkat för oss.
    Hoppas alla hittar en smidig lösning, verkar ju finnas många sätt att göra dem på iallafall.

  • mri

    Morrongåvan fixad, m2bs kläder klara, tärna på g, bestman klar, min klänning är på uppläggning, sminket utprovat, löshåret beställt och ska provas till veckan, festprogrammet har toastmastrarna hand om men det är i stortsett klart, vigselprogram klart, äktenskapsförrord ska skrivas nästa fredag.....det börjar bli mindre på listan. Givetvis blir det mycket smågrejer sista två veckor men verkar rätt lugnt ett par veckor nu. :)

    Snart är det dags vänner :)    28 dagar 18 timmar :)

  • mri

    Har provat bröllopsfrisyren. Är så löjligt nöjd :)    23 dagar kvar :)

  • mri

    Sällar mej till skaran som blev hippade igår!  En av mitt livs roligaste dagar :)  Är dock vansinnigt trött efter att ha spenderat natten med blivande maken (som blev svensexad igår oxå) i  en uppställd LITEN, ISKALL husvagn långt ute i en skog. På morronen fick vi ta en gammal moped 1 mil för att komma till stället där vår tärna och bestman befann sig. :)

    En fantastisk dag och kväll! Njöt varje sekund, ska bli skönt med egen säng inatt dock. :)

  • mri

    Nu närmar det sig sannerligen! Gjorde sista arbetsdagen som ogift idag. :) Nu är det det roliga kvar innan det är dags.  Tycker fortfarande det känns lite overkligt.  Det kommer nog inte bli HELT på riktigt förrän vi dukar och ställer iordning festlokalen...och när vi ännu senare ska provgå kyrkan och öva med pastorn, det är nog DÅ de stora fåglarna flyttar in i magen. Känner ingenting än...utom en envis magkatarr som nog kan va gömd och glömd oro och stress över diverse.

    KRAM och lycka till allihop!

  • mri

    NU är det inte länge kvar!  Sjukt egentligen. Vi har precis dukat klart vår festlokal, sen kommer toastmastrar och andra greja lite några timmar till där borta, sånt som vi inte får se. :)   Om en timme ska vi provgå kyrkan och öva med pastorn. Sen äre annat småfix under kvällen innan man ska försöka få några timmars sömn. Imorrn äre....IMORRN!  :)  

    Lycka till allihopa! :)

  • mri

    Idag är det dags. Har varit trött men klarvaken sen 04.30 men ska väl inte klaga har sovit utan problem ända tills då...inser att jag troligen inte får mer sömn idag. Om mindre än en timme ringer klockan och dagens fix börjar. :)

    8 kommer frisören som ska fixa hår  + tärna, bestman och tärnans frisör.  Klockan 9 kommer hon som ska sminka mej och tärnan och halv 11 åker vi till fotografen och hämta brudbuketten på vägen. Efteråt tillbaka hem och försöka få i sig lite mat, sen 15 äre dags. :)

    Ha en fin dag alla!

  • mri

    Hoppas er dag var fantastisk!

    Vi hade höga förväntningar och allt blev så otroligt mycket bättre än vi någonsin tänkt. :)

    Nu har maken somnat i soffan helt slut efter anspänningen och jag tar mej lite datortid innan jag oxå somnar. :)

Svar på tråden 28 maj 2011