Inlägg från: mri |Visa alla inlägg
  • mri

    28 maj 2011

     


    Vi skickade efter våra igår...kvadratiska. :)


     


    Hur långt har ni kommit med allt?


    Jag har precis nyligen fått hem klänningen, skorna kom idag.


    Ringen ligger inlåst och vi hoppas på att samma designer ska göra om våra förlovningsringar och göra en ring till åt m2b.


    Frisören är bokad, sminkös fixad, kyrkan bokad, festlokal bokad, pastor bokad, catering bokad, tärna och bestman fixad, fotograf fixad (utom till kyrka och fest), toastmasters fixade. Vi är mycket bra med, känns skönt att bara kunna luta sig tillbaka och njuta av färden en stund. Vi ska skicka inbjudningskorten som julkort då vi har flera vänner som gifter sig i vår/sommar men som vi inte vet datumen för. Vi vill ju inte att något ska krocka..:)

  • mri

    Jag köpte min på höstrean....fanns många FINA klänningar mellan 2500 och 6000kr. Och en som inte är på rea behöver ju inte heller kosta mer än 4000 på en del ställen. Och som sagt, man KAN ju sälja sen om man vill...I januari kommer vårkollektionen då höjs nog priserna lite igen.

  • mri

    Inget färgtema valt här än...det lutar mot vitt, lime och lite, lite lila. Troligen kommer kallor att vara vårt genomgående tema mer än en färg.  Blir kallor på alla program och inbjudningar, placeringskort och sådant. Och kallor i brudbuketten såklart...:)

  • mri

    Vi har MYCKET lättsam text i inbjudningskorten utan att för den skull skämta på hela alltihop. Är faktiskt mycket nöjd med våra. :)


     


    Hoppas det löser sej smidigt med klänning. Man KAN faktiskt köpa klänningen lite för liten om man inte är klar med viktnedgång. De flesta klänningar har en storlek upp och ner i möjlighet även om det blir lite mer pyssel än om den sitter perfekt.

  • mri

    Idag fick vi våra omgjorda förlovningsringar och m2b's vigselring. :) (min har vi haft en stund). Det blir jättebra! :)  Inbjudningskorten ligger färdiga och väntar på att det ska bli söndag, då ska vi skicka dem. Som Jul-/nyårs-kort.

    Nu är det snart ännu mer verkligt när fler börjar få reda på det och allt. :)

  • mri

    La Litchi:

    Vår ingångs- och utgångsmusik är hemliga, flera av våra gäster är i giftasplanering och kan röra sig här inne och vi vill att det ska vara en överraskning.  Kan säga så mycket som att de är allt annat än traditionella eller klassiska.

    Solosånger har vi tänkt: At your side av the Corrs, Du är allt av Sonja Aldén och Come what may från Moulin Rouge.

    Sånger för unison sång blir: Psalmen En vänlig grönskas rika dräkt och en lovsång som heter Blessed be the name of the lord.

  • mri

    La Litchi, jag kan inboxa men har inte tillgång till din profil säger BT när jag ska skriva.

  • mri

    Vi köpte våra från Kortdesign och är löjligt nöjda :)  En högre summa än att göra själv men värt det :)

  • mri

    Idag ska vi till vår fotograf och prata lite inför fotograferingen. Det är ju långt kvar men de har mycket att göra så de ville att vi skulle komma redan nu i januari.   :)  Blir säkert roligt i vilket fall. :)

  • mri

    Elvismor:
    Antar att du kanske fick talat om för dej att det finns en nättare variant av frockcoat som heter Chester, den är för dem som inte är långa nog att bära upp frockcoaten men annars väldigt lik den.  Otroligt snygg :)  Men passade fracken så ska han så klart ha det :)

Svar på tråden 28 maj 2011