Inlägg från: La Litchi |Visa alla inlägg
  • La Litchi

    28 maj 2011

    Här är en till 28 majare. Kyrka, lokal, fotograf och band m.m. är bokat.
    Konstaterade också att det var 7 mån kvar :o) Det var ca 13 månader kvar när
    sambon friat och nu känns det som tiden springer på...

    Än så länge flyter allt på. Mest varit olika tidsaspekter som jag blivit nojig över...

    Kul och höra hur det går för er andra och hur ni planerar :o)

  • La Litchi

    Haha jag har haft två hitintills. En där det var dagen d och vi kom på att vi glömt skicka inbjudningskort och gjort festprogram m.m. Den andra var också dagen d och hela tidsschemat var helt rubbat. Vi gjorde allting för sent, va hos frissan när vi skulle fotograferas t.ex.

    Men det är väl naturligt... kanske... :o)

    Fårävvör. Kul att du hittat klänning. Vad blev det för någon?

  • La Litchi

    Kul och höra hur alla planerar på.

    Ska också göra korten själv och allt material är inhandlat. Har börjar testa lite. Ett tips till er som ska göra själv och inte handlat material än det är att köpa material till att göra ett kort. Det gjorde vi och det var kanon. Då kunde man testa sig fram och det blev en del ändringar på vägen. Har även testvägt ett kort och det ska nog klara sig precis på ett porto. På våra kort blir det snyggare med bara ett porto och så spar man några kronor på att bara ha ett porto. Lägger hellre pengarna på något roligare.

    Kan också tipsa er om pritts roll on klister, super smidigt och verkar hålla jätte bra. Finns refill till också. Finns dock i två varianter, en som är beständig och en icke-beständig, så ta den som är beständig.

    Lycka till med skapandet. Vill bara göra mina färdiga, men vi har ännu inte lyckats bestämma oss för klockslag för vigseln. Får bara välja mellan kl 14 eller 16. Vill ha 15... Tidsnoja... :o)

  • La Litchi

    Idag har klänningen beställts! Hur går det för er tjejer? På söndag är det bara 6 månader kvar :o)

  • La Litchi

     


    themandys skrev 2010-11-26 21:50:54 följande:
    Åh va roligt! Jag har nästan bestämt mig för en som jag vill få uppsydd, men om ett par veckor har jag möjlighet att testa den på riktigt när jag åker till Irland för att hälsa på familjen där :) Tror dock inte att jag köper den där för det är ganska mycket pyssel med att få hem den därifrån.. Vilken klänning har du beställt, har bild på den? :)

    Ah spännande! Vad har du tänkt för modell? Jag har tyvärr ingen bild på min. Men det är en sådan modell som är tightare ner till ungefär höften. Känns skönt att ha det avklarat. Det tar ju några månader innan den kommer.

    Ja om 6 månader är festen i full gång :o)

  • La Litchi

     


    themandys skrev 2010-11-28 22:10:36 följande:
    Jag vill ha en som är hjärtformad upptill och med vid klockad kjol :) Tror att jag har ett par bilder i mitt galleri. Va fint med sjöjungfrumodell! Jag funderade på att ha en sån också för att de är så snygga, men i slutändan kändes det inte riktigt som att det var "jag" att ha en sån.. Tiden går verkligen fort när man bröllopsplanerar, känns som igår vi förlovade oss, men det var sju månader sen, och nu är det bara sex månader kvar tills det smäller! :D

    Ah, A-formad. Hoppas du hittar den oavsett om du så måste släpa hem den från Irland :o) Min är inte riktigt sjöjungfru. Den är bara tight ner till höfterna och går ut sen, så mer typ "svan" eller vad det nu kallas. Ska försöka hitta någon bild.
    Skrämmande likt vi har det. Min sambo friade för 7 månader sedan och sedan allt annat som vi har så likt haha.

    Diamanten90: Så roligt att du hittat din drömklänning :o) Skönt att ha det avklarat!

  • La Litchi

    Ja vi har börjat fundera och spåna om resa och sagt att vi ska ta tag i det ordentligt under julledigheten. Såg precis att du skrev en tråd om Italien :o) Rom är fantastiskt om ni väljer det som avslut. Jag har en del tips om du behöver. Tror även det finns en tråd som var igång för inte så länge sedan om det också.

  • La Litchi

    Fårävvör: Om ni väljer Rom har jag tips på restauranger och lite annat smått och gott och saker att titta på. Kan i så fall inboxa dig det om ni väljer Rom. Annars har jag bara varit i Venedig och kusten bort mot Trieste.

  • La Litchi

    Välkommen Bortlovad!
    Precis som Elivsmor hade jag tagit tag i klänningsletande om jag var du. För många klänningar tar det 12-16 veckor om man ska beställa en ny. Sen behöver ju oftast sömmerskan sy upp eller in klänningen eller nåt.

    Hur går det för er andra? Får bröllopsplaneringen ligga lite lågt inför alla julbestyr?


     


  • La Litchi

    Idag har varit en bra dag. Egentligen fick vi bara välja att ha vigseln kl 14 eller 16, men församlingen gav nu okej till kl 15 som vi så gärna vill ha. Ingen annan hade visat intresse för vårt datum. Hurra! Är nog gladast  Skrattande

Svar på tråden 28 maj 2011